Solrige weekend glimt

Godt tilbud på bøger

090ea876-2e35-4d4e-aae1-aa4a07590d8a

Spar 25% på alle bøger – også nyheder

Kender I Bogreolen.dk? En online bogbutik med bøger i alle genre – og altid til gode priser. I dag mandag fejrer de verdens bogdag, og giver 25% på alle bøger! (studie- og lærerbøger undtaget) Så der er gode penge at spare hvis du skal have lidt læsestof med i kufferten til sommerferien eller en forlænget weekend her i foråret måske.

Jeg har et par bøger i kikkerten som jeg godt gad hygge mig med henover sommeren, og nu tror jeg at jeg må forkæle mig med en enkelt eller to nu der er tilbud. Jeg er især lidt lun på bøgerne Kære Zoe UkhonaDen der lever stilleJeg er f*cking hotUnder bjælken samt Alt godt fra Havana

Åh hvad skal jeg dog prioritere først. Kan I anbefale en af dem? De er jo relativt nye allesammen.

Desuden skal jeg også have købt nye bøger til både Harald og Gro – de læser jo dagligt og så går der altså nogle bøger til, og Bogreolen.dk har et kæmpe udvalg af børne og ungdomsbøger. Gro er især glad for Sigge og Teddy bøgerne og dem har de også – på tilbud selvfølgelig. Det samme gælder nogle af Haralds favoritter. Vildheks bøgerne – han slugte dem så hurtigt, og lige for tiden er han igang med Skammerens datter

Det var blot et lille mandagstip hvis I også er nogle læseheste hjemme hos jer – eller kender nogen der er det 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solrige weekend glimt