12 x bare arme

Kom med til en romantisk aften i Botanisk have

En romantisk aften i Botanisk Have

Annonce for @enromantiskaften


OBS konkurrencen er slut. Vinderen som er fundet ved lodtrækning blev Søren, som vil invitere sin hustru med. Tillykke – du får en mail 🙂 


Romantik i Botanisk Have – vil du med?

Hvis der er noget jeg elsker ved København, så er det Botanisk Have. At der ligger en så vidunderlig, fredfyldt og grøn oase midt i storbyen, kan være svært at forstå, men ikke desto mindre sandt. Det er derimod ikke svært at forstå hvorfor Botanisk Have er blevet bevaret, og stadig i dag benyttes flittigt. Tænk at det imponerende Palmehus blev bygget tilbage i 1874 og stadig står så fint her næsten 150 år efter. Botanisk Have er et levende museum som skaber liv og glæde for alle aldersgrupper, og jeg synes det er så livsbekræftende at bevæge sig rundt i de grønne oaser der findes derinde. Jeg husker tydeligt haven fra min barndom, hvor jeg ofte var på besøg med min mormor og morfar som boede på Østerbro. Jeg husker palmerne, de kødædende blomster og varmen i Palmehuset. I mine voksne år, er det roen, de fantastiske smukke bygninger og vidunderlige planter jeg er forelsket i, og kommer igen og igen for at beundre.

Og at jeg nu kan forene min indre romantiker med den smukke have og kølig rosé i glasset – ja så kunne jeg næsten ikke være mere lykkelig. For findes der noget bedre end en varm sommeraften i Danmark, sød musik i ørene og et glas kølig vin? Ikke ret meget.

Pssst: glem ikke den skønne konkurrence nederst i indlæggetskaermbillede-2018-04-14-kl-19-30-53I juni måned løber eventet “En Romantisk Aften i Botanisk Have” af stablen. En aften fyldt med romantisk musik, smukke omgivelser og en helt magisk stemning. Jeg skal med, og jeg glæder mig allerede! Måske det er en oplagt gaveidé til enten mors eller fars dag? Eller til en sød veninde, søster, kollega eller blot en som du ved vil værdsætte en sommeraften i hyggeligt selskab med hele 15 forskellige koncerter på én aften.

En aften hvor du i de smukkeste omgivelser i Botanisk Have kan nyde nogle af de mest romantiske melodier midt i Brombærhaven, ved Stenhøjen, Staudekvarteret, Granbakken, ved Palmehuset, ved den Hvide Bro, ved den idylliske sø & Observatoriehøjen – En magisk stemning der skal opleves!

Måske du allerede har hørt om “En Romantisk aften i Kongens Have” sidste år? I år er er eventet rykket til Botanisk Have, og det er her at koncerterne løber af stablen. Det var en kæmpe succes sidste år – og det er jeg sikker på at det bliver igen.Botanisk Have

15 eventyrlige koncertscener med romantisk musik

Det bliver en aften, hvor du ikke bare oplever én kunstner, men hele 15 eventyrlige scener bliver der sat op med kendte danske kunstnere. Der er personligt ret mange jeg glæder mig til at opleve. Især Maria Lucia, Søs Fenger, Maria Montell og Silas Holst er jeg vild med. Alle kunstnere optræder alle tre gange i løbet af aftenen på hver deres scene rundt omkring i Botanisk Have. Så der er rig mulighed for at gå rundt og høre lidt forskelligt, alt efter hvad du er til. Der er faste bænke rundt i haven, så du indimellem kan sidde og nyde den skønne stemning, og du er selvfølgelig velkommen til at medbringe tæppe så du kan sidde på græsset ved scenerne og nyde sommervejret (forhåbentlig) og musikken.skaermbillede-2018-04-14-kl-19-31-10Årets kunstnere er: (tryk på navnet for at læse mere)

Maria LuciaJens Jacob TychsenSøs FengerRasmus NøhrRosalinde MynsterSwing SistersMaria MontellMarie Carmen KoppelSilas HolstJesper ThiloSusse WoldKim SjøgrenGert Henning-JensenHenrik KrogsgaardHanne FabriciusDen Kongelige Livgardes MusikkorpsDen Kongelige Livgardes Tambourkorps

Det praktiske

Hvor: Botanisk Have i København

Hvornår: Tirsdag den 5. juni fra kl. 18 – 22

Pris: Entrébillet 300 kr. inkl. et glas kølig rosé pr. person

Hvordan: Køb din billet lige her – oplagt gaveidé til en du holder af (OBS begrænset antal billetter)

Du kan læse meget mere om den hyggelige aften lige her

Konkurrence

Og sørme om jeg ikke har fået lov til at udlodde 2 stk. billetter til den romantiske aften i Botanisk Have. Alt du skal gøre er at skrive en kommentar herunder hvem du vil tage med eller hvem du ønsker at forkæle med billetterne.

Betingelser: Du skal være +18 år da billetten er inkl. et glas rosévin.

Jeg trækker en vinder næste søndag d. 22/4-18 om aftenen.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

18 kommentarer

 • Sarah bergen

  Det gad jeg virkelig godt😍 jeg ville invitere min kusine fra Skagen – der lige er flyttet til KBH! Hun elsker dansk musik❤️ Den oplevelse gad jeg godt dele med hende 👌🏼🌸🌱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva K

  Min mand og jeg blev gift i Botanisk Have 25. juni 2016 – jeg ville elske at fejre vores 2 års bryllupsdag (lidt på forskud) samme sted med ham og vores lille Maggie på – til den tid – 5 måneder! Sikke en overraskelse at kunne give min mand ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg ville tage min bedste veninde Sanja med til en hyggelig aften. Hun er der altid for mig, og hun fortjener at blive forkælet! Krydser fingre for jeg vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Ville overraske min mand med en tur til København.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Åh jeg ville elske at vinde, så jeg kunne få en aften med min kæreste uden børnene.
  Det er så sjældent vi går ud uden børn – så det er meget tiltrængt, og botanisk have er jo det skønneste sommersted

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg ville tage min gode veninde Julie med, som har været der 100% for mig i en meget svær periode. Jeg vil gerne forkæle hende ekstra meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Dalsgaard

  Hvilken Lækker præmie som jeg vil dele med en jeg har kær. Har aldrig været der, men elsker planter og blomster, så håber på at jeg er den heldige 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Jeg ville elske at tage min kæreste med til en dejlig oplevelse, midt i en ellers travl hverdag ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville invitere min søde veninde med – hun trænger til en skøn aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jan

  Jeg ville tage konen under armen – hun er vild med rose!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Jeg tror, at jeg ville høre min veninde Bitten om hun ikke er frisk på en hyggelig aften i godt selskab 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Persson

  Kunne være SKØØØØNT at få lidt alenetid med min mand Nicolai og høre nogle lækre stemmer synge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åg det lyder bare helt magisk. Det vil jeg som dedikeret københavner-fan SÅ gerne. Og så vil jeg tage min mor under armen, som er flyttet alene fra Vestjylland til København og fortjener noget forkælelse <3 God weekend, søde du!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søren B

  Jeg skal invitere min smukke hustru med – hun kunne godt trænge til en kærlig aften sammen med mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det må blive min mor, eller min mand eller min veninde 🙂 Alle fortjener da sådan en skøn aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne Lund

  Min mor skal med – hun fortjener lidt forkælelse og synes vi trænger til at hygge sammen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Ville overraske min bedste og dejligste kusine Sidsel ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna Bjernø

  Jeg ville overraske min søde kæreste 😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 x bare arme