Kom med til en romantisk aften i Botanisk have

Mandags ønsker

mandag2

1 Shangies  / 2 T-shirt / 3 Nederdel / 4 Søde bukser / 5 Øreringe / 6 Bikini / 7 Hat & clutch / 8 Solbriller / 9 Badedragt / 10 Buksedragt / 11 Neglelak / 12 Musthave blomstrede bukser /13 T-shirt

Solskin, bare tæer og udeliv

Sidste mandag lavede jeg et lille indlæg med mandags ønsker, og det viste sig at være temmelig populært. I er i hverfald mange der har været inde og kigge på det kan jeg se, og flere skrev at de blev inspireret. Derfor tænker jeg da at gentage successen her i det skønne forårsvejr. Har I at set de lover 19 grader på fredag! Wup wup – derfor er denne uges liste også præget af en anelse sol og sommer 😉

Og med det fine forårsvejr, så har man altså også bare lyst til at sommershoppe og blive helt klar til de varmere temperaturer. Jeg bliver altid lidt forårskulret som jeg også skrev sidste mandag, og at jeg har tilbragt dagen på terrassen med at gøre den klar til en ny dejlig sæson, det gjorde ikke mit forårshumør mindre… Elsker forår!

Der skete jo det underskønne, at jeg faktisk fra sidste uges liste allerede har fået to af tingene i hus. Så hurtigt plejer det nu ikke at gå med ønsker for mit vedkommende 😉 Den smukke smukke ørering fik jeg af mine ene søde chef Helle, da jeg havde hjulpet hende med at sælge lidt ud. Så sødt af hende, og jeg har faktisk haft den på lige siden. Elsker den.

Og den anden ting er disse super casual og forårsfine sneakers. Nu har jeg kræset rundt om dem nogle sæsoner, men har altid udskudt det og sparet pengene. Men nu blev det nu (mine gamle hvide er også sååååå beskidte) – de vil nemlig passe underskønt til denne nederdel (nummer 3), som jeg agter at bo i hele sommeren! Og de er tilmed super behagelige at have på – så varm anbefaling herfra.

Mandags (solskins) lækkerier

Som sagt så bærer denne uges ønsker præg af korte ærmer og bare tæer – jeg mangler i den grad noget helt basic i garderoben  da jeg er gået en størrelse op. Og selvom jeg er begyndt at gå nogle dejlige lange ture med en god veninde, og få kridtet løbeskoene – så tør jeg ikke satse på at jeg går en størrelse ned inden sommer 😉

Jeg er især lun på disse bukser, som er en ny model af de lyse blomstrede jeg boede i sidste år. Musthave og super billige! Men også de storblomstrede bukser er virkelig fine, ligesom buksedragten er vildt flot og ej heller i den dyre ende! Og så skal jeg uden tvivl have et par nye Shangies eller 3 – total yndlings sommersandal!

Ønske ønske ønske… Ville ønske det var et pengetræ jeg netop havde plantet og ikke et Oliventræ…

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom med til en romantisk aften i Botanisk have