Sneakers crush + en vinder

Mandags ønsker

mandag

1 Jeans  / 2 T-shirt / 3 Ørering / 4 Loafers / 5 Solbriller / 6 Sneakers / 7 Trenchcoat / 8 Hårspænde / 9 Kimono* / 10 Sweatshirt / 11 Taske / 12 Tørbørste

Endelig solskin

Så blev det mandag efter en weekend som i den grad har stået i forårets tegn. Ej men hvor har det bare været lækkert vejr! Jeg har været i haven og fået ordnet en masse ting – og når solen er fremme, så føltes det jo slet ikke som hård arbejde at vaske havemøbler, slibe barstol, vaske hegn og slæbe krukker frem og tilbage. Elsker udelivet, og som min bedre halvdel med det samme konstaterede lørdag morgen efter morgenmaden og med et smil på læben sagde; åh gud skat – nu er det tid til at du er så kulret i hovedet så snart solen skinner 😉 Og jeg er ikke bleg for at give ham ret. Jeg ELSKER solen, og jeg kan slet ikke sidde indenfor når den endelig skinner ned på os. Jeg er sikker på at der er andre derude der har det ligesom jeg…

I hvertfald fik jeg ordnet alt det jeg skulle, og af de lidt mere kedelige arbejdsopgaver, venter nu blot en omgang maling af vores hegn, og så er terrassen klar. Nu er det kun hyggen der mangler. Blomster, nye krukker, lanterner, puder og loungemøbler. Jeg har en masse på programmet, som I får at se over de næste par uger. Fik jeg sagt at jeg elsker udelivet?

Mandags lækkerier

I dag skal det dog handle om noget andet end terasselivet. Alt den solskin giver mig bare lyst til at pifte garderoben lidt op. Jeg har faktisk ikke så meget tøj, som  jeg synes mit korpus tager sig nogenlunde præsentabel ud i – og det er selvfølgelig et problem da jeg ikke kan rende rundt uden en trevl på kroppen. Jeg har fundet lidt mandags fristelser frem som jeg godt så finde vej herhjem – de er alle fine og forårsagtige synes jeg. Øreringen er fra et nyt mærke vi har hos Cahetu – og den er SÅ smuk! Og så drømmer jeg lidt om en tørbørste – det skulle være så godt siger de kloge. Og jeg lider altså en del af appelsinhud og karsprængninger, som er årsagen til at jeg aldrig går i shorts eller kort nederdel.

Men jeg kan desværre ikke købe det hele på collagen – max to ting (måske 3 hvis det er en af de mere overkommelige økonomisk). Hmm what to choose? Hvad synes I?

Jeg er ret hooked på øreringen som jeg nævnte før, men også den fine taske som er ret så sommerlig, t-shirten og de cool jeans. Og kimonoen ville være så fin til jeans og skjule numsen. Og mine hvide Adidas sneakers er nu blevet til havesko da de er så beskidte. Så er lidt forelsket i denne slip on model…Suk altså.

God solskins mandag <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneakers crush + en vinder