Mandags ønsker

Nyt liv til terrassen

EllosLækker kurvestol / Fin lanterne / Stribet pudebetræk

Annonce for Ellos

Sæson for udeliv og nyt liv til terrassen

Foråret er endelig over os – årstiden jeg har længtes efter lige siden jeg lukkede kassen med julepynt. Januar, februar og marts er bare fyld hvis du spørger mig – især hvis vejret har været så gråt og vådt som det har været (også) i år. Men nu ser det lysere ud – selvom det var svært at tro på, at foråret nogensinde ville dukke op i år. Men jeg kan mærke det. Luften er mildere, fuglene fløjter og det er længere lyst. Og hvis DMI har ret, så har vi nogle fantastiske lune dage i vente allerede fra i morgen.EllosSom I ved så er jeg jo lidt af en havenørd, og jeg ELSKER udelivet – ja det gør vi alle fire. Kim dog noget mindre de uger der er Tour de France 😉 De sidste par år har vi skulle ordne en del praktiske ting med huset og haven, men i år (udover at male hegnet endnu engang) tyder lovende på afslapningsfronten. Derfor var jeg heller ikke mange splitsekunder om at hoppe ind hos Ellos og kigge deres skønne havekategori igennem, da jeg takkede ja til kampagnen her. For hvis der er noget jeg elsker hos Ellos, så er det deres lækre havekategori, og de er i den grad mestre i at skabe et lækkert udeliv. Se selv på min ønskeliste nederst i indlægget. Lynhurtigt fik jeg klikket nogle skønne sager hjem, som skulle give lidt hyggestemning på vores terrasse, som den i den grad manglede. Det var temmelig svært at begrænse sig for Ellos har så vanvittig meget fint, og jeg handler derfor også en del hos Ellos – og det ved jeg at I også er mange derude gør. Som I ser på førbillederne af terrassen herunder, ser det noget tomt ud – selvfølgelig skyldes det at sæsonen endnu ikke for alvor gang, hvis jeg da skal tale til mit eget forsvar – meeeen  må erkende at vores elskede uderum og forlængede køkkenalrum sommeren over, i den grad trængte til en ordentlig omgang hygge. Og det har den fået. I øvrigt er de store loungemøbler er fra Trimm Copenhagen – og dem får I meget mere at høre om en anden dag, blot til jer som måtte stille det spørgsmål. img_0220 img_0221

Nordisk Badehotel med orientalske og sydlandske toner

EllosLækker kurvestol / Fin lanterne / Smuk velourmadras / Hyggelig lyskæde / Stribet pudebetræk / Håndlavet Krukke/ Rundt tæppe

Jeg er jo meget til den nordiske og enkle indretning – og det samme gør sig egentlig gældende udendøre. Dog har jeg en svaghed for de lidt orientalsk inspirerede ting og sydlandske toner, som sat sammen med de lidt mere enkle og nordiske udgør en fin helhed. Jeg synes godt at man kan mikse det hele en smule – og besluttede mig da også for at bestille lidt af hvert. Jeg startede nemlig med hovedkulds at forelske mig i stolen her samt denne fantastisk fine velourmadras med frynser. Og i det øjeblik måtte jeg erkende at jeg nok var ude i et miks. Da jeg så fandt lanternen, lerkrukken og den stribede pude i bedste badehotelsstil, var stilen ligesom lagt for terrassen – og jeg er så glad for resultatet! Den lanterne er bare SÅ smuk i virkeligheden! Nu mangler jeg bare lidt solskin – så det ikke ser så gråt ud derude (solen var ikke med mig under fotoskydningen), men den er jo heldigvis på vej. Ellos Ellos EllosLækker kurvestol / Fin lanterne / Smuk velourmadras / Hyggelig lyskæde / Stribet pudebetræk / Håndlavet Krukke/ Rundt tæppe

Jeg måtte også klikke dette fine tæppe hjem, som både har en god pris og er virkelig lækkert. Det passer helt perfekt derude til og samler loungeområdet præcis som jeg gerne ville at det skulle gøre.

Tilsat sommerblomster i krukkerne, gode magasiner og et køligt glas hvidvin – ja så er der ikke meget mere der kan gøre mig glad og tilfreds på vores nye terrasse. Eller ved nærmere eftertanke måske lige 20 grader, min søde familie og en hjemmebragt jordbærkage…EllosEllosEllos

Inspiration til udelivet – en af hver tak

ellosgarden

1 Hængestol  / 2 Fodskammel/ 3 Madras / 4 Skillevæg / 5 Lanterne på spyd / 6 Gulvpude / 7 Vandkande / 8 Krukke / 9 Krukke med hanke / 10 Bålfad / 11 Solseng / 12 Parasol /13 Hynde

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

3 kommentarer

 • Sikke en fin haveoase! Jeg ønsker dig mange gode solskinstimer på terrassen i 2018 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane Kirstine

  Er du stadig meget glad for lænestolen eller bruger du de andre møbler mere på terrassen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Hej Ane,
   Jeg er super glad for den! Jeg bruger den en del. Kan godt lide at sidde rigtigt engang i mellem, og så smækker jeg benene op på loungemøblerne med en god bog. Så skønt. Den kan varmt anbefales 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandags ønsker