Mandags ønsker

Smukke og unikke smykker

26167339_10212365128257187_4879713100385630158_nPhotocredit: Pernille Lauridsen

Små kunstværker til dine ører

Jeg er blevet ret så forelsket i et smykkebrand jeg aldrig havde hørt om. Et brand som skiller sig så meget ud, og som ikke ligner noget jeg før har set. Små kunstværker til dine ører er lige præcis det de smukke øreringe er nemlig. Jeg blev helt solgt da jeg så dem på kontoret første gang, og de passer bare så fint ind i vores lille Cahetu univers. De er feminine, anderledes og fyldt med pastelfarver hvilket er tre ting jeg sætter stor pris på. Og priserne er også til at have med at gøre. Fra 350 kr. – 1500 kr.

I dag var jeg så heldig at få en med hjem fra butikken af søde Helle. Jeg knuselsker den allerede. Er den ikke smuk? Det er denne som jeg har på, på billedet herunder (jeg skyndte mig at tage den i da jeg landede herhjemme og knipse et billede) – men da de alle er unikke kan stenene variere en smule. Jeg tænker at når man bliver lidt sommerbrun – bliver den endnu smukkere hvis det altså kan lade sig gøre. Men guld og rosa klinger bare godt på solbrun hud. Den kommer med garanti til at pifte mig lidt op hele sommeren! 😉 Og sørme om det ikke var den fra min mandagsønskeliste – det kan man da kalde et ønske der gik hurtigt i opfyldelse <3 Pernille Lauridsen Pernille LauridsenTil jer der måske heller ikke kender til de fantastiske smykker. Så er de smukke øreringe lavet af den københavnske smykkedesigner Pernille Lauridsen. Hun er kendt for sine håndlavede finurlige kreationer, der kombinerer ædle metaller, ferskvandsperler og smukke sten i farverige kombinationer. Pernille Lauridsen skaber smykker til den moderne, selvsikre kvinde, der sætter pris på godt håndværk, innovative detaljer og den personlige historie. De er smukke på hver sin måde, og kan kombineres på kryds og tværs. Jeg er vild med deres finurlige form, og den måde de sidder på – de er virkelig fine irl.

Suk hvor er jeg vild med dem. Jeg ønsker mig denne smukke sag til min fødselsdag i juni. Wau.
Se hele udvalget lige her
skaermbillede-2018-04-10-kl-14-13-13
 
Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandags ønsker