Farmors Skovbærkage

Sneakers crush + en vinder

img_9495Reklame for Paw Sko

Kærlighed til sneakers og god service

Som i kunne læse i sidste måned i dette indlæg havde ungerne og jeg været en tur forbi Paw Sko i Lyngby Storcenter for at blive godt klædt på til foråret. Og selvom vi var udstyret med de fineste forårssko, som bare ventede på at fødderne skulle hoppe i dem og ud at lege – så blev det aldrig forår! Faktisk har vi stort set haft sne lige siden jeg skrev sidste indlæg – helt vildt jo. Derfor får I altså ikke ungernes fine sko at se i fuld aktivitet – selvom vejret lige i dag har været helt eventyrligt med sol og blå himmel – men med en syg dreng og en datter der har haft legekammerat på besøg var tiden ikke til at mor skulle tage billeder  – men I skulle ikke snydes for disse to herunder som jeg havde gemt på kamerarullen da de prøvede skoene da vi kom hjem med dem 😉img_9499 img_9501 Men min plan var faktisk også, som jeg skrev sidst, at vise mine herligeheder frem. For jeg blev jo i den grad også forkælet – og det er der rigtig mange af jer der gerne har ville se. For hvilke sneakers mon jeg valgte? Jeg har vist jer de smukke støvler på Instagram, da I var (virkelig) mange der spurgte til dem da jeg prøvede dem på story – jeg kan kun sige til jer, at I skal tage ud i Paw Sko og se dem – for de er helt fantastiske! Og til jer som har skrevet at I ikke har en Paw Sko i nærheden så må jeg være jer svar skyldig, for jeg har kun set dem der 🙂 Støvlerne er super cool lige nu her i overgangen, og så kan de bruges igen til efteråret – win win. De er fra Billi bi, og jeg ELSKER dem. Og så har de en fed detalje med lynlås bagpå, og pasformen er ligesom i den støvle jeg valgte i efteråret helt sublim!img_9029

Som et barn i en slikbutik

Men nu til sneakers – for det er nok det fodtøj jeg mindst kan undvære på min skohylde – og aldrig kan få nok af. Sko og god service, er ligesom to ting jeg er rimelig meget fan af og her er Paw Sko et perfekt match må man sige. Jeg havde det ligesom et barn der bliver sat foran en kæmpe bland-selv-slik hylde i slikbutikken – what to choose. For Paw Sko har virkelig mange mærker indenfor både sko, sandaler, støvler og ikke mindst sneakers  – og det var som om at de alle kaldte på mig. Kender I det? img_8435

Jeg faldt for dem på billedet herover –  naturligvis først for de lyderøde af slagsen, surprice surprice! Men her var det igen super at være i en fysisk butik, hvor man kunne prøve dem alle, gå lidt rundt og mærke hvad der fungerede – fordi de 3 lyserøde par jeg prøvede sad ikke specielt godt. Slet ikke det første par som mange af jer stemte på på story – min andefod var simpelthen for klumpet. Men den grå fra New Balance – som I også kan se på billedet at valget faldt på – sad som skabt til min fod. img_9493 img_9494 img_9498Så nu er mor her også klædt på til forår – jeg elsker dem! De har et virkelig fint feminint touch med mint og rosa, som sat sammen med den grå base er super cool i mine øjne. Jeg er vild med dem i hvetfald! img_9504Mangler du stadig forårssko til dine børn så er det nu du skal til at få dem i hus (hvis vejrguderne altså holder hvad de lover). Tag et kig i dette fine magasin, som er spækket med lækre kvalitetssko, så ungerne kan få forår på fødderne 🙂

En heldig kartoffel

Og så var der vist noget med at én af jer kunne vinde 1000,- at shoppe lækre sko for i en valgfri Paw Sko. Tak til jer der har deltaget – ville ønske jeg kunne forkæle jer alle <3

MEN vinderen, som er trukket ved lodtrækning er…

Trommevirvel…

Tillyke til Malene Luun, som skrev:

Min lille Sif på 14 mdr. skal have sine første sko go sandaler til sommer. Det ville være helt perfekt med et gavekort til Paw i Lyngby Storcenter <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farmors Skovbærkage