Solrige onsdags facts

Drømmehåret

Helen LuccaAnnonce

Når drømme bliver til virkelighed

I går var en god dag. Ikke blot fordi jeg havde fri, solen skinnede og weekenden allerede var startet om onsdagen – nej fordi det var dagen hvor en drøm gik i opfyldelse. Jeg fik nemlig lavet mit drømmehår hos dygtige Helen Lucca i København. Og inden jeg går videre, vil jeg forklare hvorfor indlægget er markeret som annonce. Behandlingen er sponsoreret af Helen – men det var ikke en del af aftalen at jeg skulle skrive om besøget her på bloggen. Jeg er simpelthen bare så glad og taknemmelig – så jeg synes at hun fortjente den opmærksomhed. Og så kunne jeg i samme åndedrag svare på nogle af alle de spørgsmål jeg fik, da jeg viste håret frem på Instagram i aftes.

Jeg har et godt stykke tid fulgt med på sidelinien hos Helen Lucca på Instagram, og hørt fra flere at hun skulle være helt fantastisk dygtig! Senest så jeg Anja som jeg kender heroppe fra sidde i stolen, og hun fortalte at Helen altså kan et eller andet, hvorfor jeg blev enig med mig selv om, at det måtte jeg også prøve. Jeg trængte til en makeover – til at der skulle ske noget. Jeg var i den grad blevet temmelig mørkhåret, havde fået sådan en varm nuance jeg ikke var så vild med  – og så var der en del grå hår på toppen. Jep – det er åbenbart der jeg er nu. Jeg har altid været lyshåret, og været glad for det. Men de seneste år er jeg blevet mørkere og mørkere – slægter min mor på nu – og pludselig var jeg så mørk, at når jeg så billeder af mig selv, tænkte jeg guuuuud ser jeg sådan ud!?

Hvad du ønsker skal du få

Det koncept Helen står for, er et koncept jeg er ret vild med og ikke har set andre steder. Hvem har ikke set en pige gå rundt med et hår, hvor man bare tænkte; Gid det var mit! Eller wau hvor er det smukt – men det kan nok ikke lade sig gøre i mit hår. Og det er lige præcis det Helen arbejder med. Helens koncept går ud på at skabe dit drømmehår – fordi alle fortjener det hår de drømmer om.

– you are V.I.P.

To make your hair dream come true – we consider our “hair date” highly important. No compromise, no packed time schedule and no limits to what – or how many products we use to accomplish your hair dream. Therefore focus will always be a 100% on you . Helen Lucca

Hos Helen  starter din hårrejse med en mail, hvor du fortæller hende om dine ønsker for dit hår. Du vedlægger et billede af dit nuværende hår samt et billede af dit drømmehår.
Herefter sender Helen et tilbud retur med pris og info og derefter skaber I sammen en skræddersyet løsning, der bygger på dine ønsker og hvad der passer dig bedst. Hvert hår er unikt – med forskellige nuancer og strukturer – og dit hår skal passe lige nøjagtig til dig.

Mit nye hår

Helen LuccaLad os starte med et billede af mit hår som det så ud da jeg satte mig i frisør stolen i går. Som I kan se på billedet herover, er det ret mørkt og man kan ane nogle grå hår på toppen – og så er det meget gyldent. Derudover trængte spidserne til at blive klippet, men jeg ville gerne beholde længden.

Helens plan var at lave mit hår lyst, lækkert og skandinavisk – og det var jeg helt med på. Vi havde forud for i går snakket om hvad mine drømme var, hvad jeg drømte om at ende ud med, og hvad jeg ikke var så glad for. Det sidste lange stykke tid har jeg haft håret i knold hver dag, da jeg ikke synes det var pænt at have hængende – og det ønskede jeg at lave om på. Jeg drømte om at det blev lyst og lækkert, men stadig naturligt. I bund og grund at det skulle ligne at jeg ikke lige kom fra frisøren men at det bare var helt casual og naturligt lækkert af sig selv #somom. Det grinede vi meget af – men det er nok alles drøm.

Helen havde skræddersyet en plan til mig og 5 hyggelige timer senere havde jeg smil til op over begge ører. Sådan glad helt ned i maven følelsen hvis I forstår. Udover at jeg har fået mit drømmehår, så var det bare mega hyggeligt. Det var kun Helen og jeg der var tilstede. Ingen forstyrrelser. Ingen andre kunder – det var KUN mig der var i fokus, og det var helt fantastisk. Maria forkælelse i stor stil. 5 timer i en frisør stol – og tiden fløj afsted fordi vi bare sludrede konstant om løst og fast. En virkelig dejlig stemning og Helen er bare helt nede på jorden og mega sød.

I er mange der har spurgt om pris, hvor lang tid det tog, og hvor længe det holder. Svar til det hele er, at det er individuelt. Det kommer an på hvad man skal have lavet, hvor omfattende det er og så har årstiden også en finger med i spillet på hvor længe det holder. Fordi det nu er forår og sommer lige om lidt, så mente Helen at mit holder i en god rum tid. Og fordi det jo er Balayage så er udgroningen ikke så tydelig, og solen kommer til at lysne mit hår de næste måneder således at jeg nok kan gå indtil starten af vinteren. Her kan så komme og få det frisket op –  altså ikke den helt store omgang igen men lysnes lidt i toppen. Og det har jeg tænkt mig – nu skal det lyse hår holdes ved lige – for shit hvor er jeg glad for det! Helen var sød at style det med lidt bølger, og synes at det fortjente mit hår altså at jeg gjorde noget oftere så fint som det blev. Og det må jeg da give hende ret i – det ser nu fint ud og Kim elsker når jeg har håret nede fremfor at det ryger i en knold eller hestehale. Jeg må øve mig lidt, og fik heldigvis lidt tips med på vejen.

Hvad siger I – er det ikke flot?! I dag glemmer jeg alt om Janteloven – for jeg ELSKER mit nye hår, og får mig til at glemme lidt om ekstra kilo på sidebenene, pigmentforandringer samt sår på næsen.

Tusind tak Helen – du er helt fantastisk. Mine varmeste anbefalinger herfra. Lov mig at du indhenter et tilbud hos Helen Lucca , hvis du også har dit drømmehår i tankerne. For drømme kan altså gå i opfyldelse <3

Læs meget mere og se priseksempler HER og følg med på Instagram HER

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Maria

  Dit nye hår er SÅ wauw og ser så smukt ud til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tusind tak – jeg er også bare så glad for det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solrige onsdags facts