Powerwalk - svar på jeres spørgsmål

God Pinse

img_3034Rigtig god Pinse til jer – endnu en dejlig forlænget weekend er der taget hul på.

Den er allerede godt igang – sikke et skønt vejr vi igen har haft i dag – lige bortset fra et voldsomt skybrud. Men det var godt for haven – den var tørstig. Har I også set Royalt bryllup? Suk hvor var det smukt – jeg ELSKER det! Og eau hvor var Meghan smuk. Suk suk suk.

Vi har dejlige planer og også lidt praktiske. Vi glæder os til endnu engang bare at slappe af og nyde det gode vejr og hinanden – sol sol sol. Vi er blevet temmelig forvente nu må man sige. Bliver ikke sjovt når det vender – for det gør det jo nok.

Jeg skal ikke opholde dig længere her lørdag aften. Jeg ville blot ønske dig en glædelig Pinse hvad end du skal i sommerhus, slappe af på sofaen, se pinsesolen danse i stiletterne, arbejde eller noget helt andet.

Rigtig god weekend. Og så lov mig lige at hoppe forbi i morgen. Der deler jeg nemlig et indlæg fyldt af sommer, kærlighed, syrener og fint sommertøj.

Kram <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Powerwalk - svar på jeres spørgsmål