Sol, kedsomhed og rabatkoder

Mandags ønsker

mandag51 Shangies/ 2 Smuk kjole / 3 Glimmerbluse (billig) / 4 Økologisk soyavoks duftlys / 5 Cap / 6 Musthave shopper 149,- / 7 Glimmerbuks (fund) / 8 Bukser med glimmerdetalje  / 9 Bæltetaske til powerwalk / 10 Favorit løbesko / 11 Slip in (billig) /12 sød sandal

Stilhed, sol og svedige togkupéer

Beklager stilheden de sidste par dage – men forhåbentlig har I nydt det gode vejr fremfor at klikke forgæves forbi domænet her. Efter mit ret så voldsomme migræneanfald, har jeg simpelthen ikke lige haft hverken tid eller overskud til at tjekke ind. Efter et par dage på langs, har man 100 ting der skal ordnes, og i går brugte jeg tiden sammen med Harald og Gro <3

Men hold nu fast hvor er det bare lækkert vejr – ej men man kan jo slet ikke forstå at det foregår her i Danmark. Jeg kneb mig i hvertfald lidt i armen da jeg cyklede til toget i morges med bare ben og blot en lille strik. Men det er sandt – sommeren er kommet midt i maj, og selvom DMI lover lidt køligere temperaturer senere på ugen (sssshhhh) – så lad os hænge os i, at det er NU solen er her og at den skal nydes!

Jeg er i hvertfald glad for at jeg ikke skal tjekke ind på kontoret i morgen onsdag, selvom det ellers er så hyggeligt, for det betyder nemlig at jeg undgår togturen i bagende sol og svedige mennesker – ellers tak. Så hellere ud på terrassen 😉

Mandagsønsker med glimmer i

Men nok om det, herunder får I mine mandags ønsker på en tirsdag – et virkelig fint glimmersæt til næsten ingen penge, en bæltetaske (ja du læste rigtigt) og et net med glimmer for en slik er favoritterne denne uge. Og så kunne jeg virkelig godt bruge et par nye Shangies samt et par nye løbesko som også er på collagen! begge er ved at afgå ved døden…

Må I få en dejlig tirsdag aften <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sol, kedsomhed og rabatkoder