Forår i haven

Mandags ønsker

mandag6

1 Stribet skjorte  / 2 Leo bikini/ 3 Fin t-shirt / 4 Knage / 5 Plakat6 Solbriller (-25%)/ 7 Kimono / 8 Kirsebær øreringe / 9 Hårspænde / 10 Badedragt  / 11 Shangies / 12 Solseng /13 Sofabord /14 Bikini med frynser

I parasollens skygge

Ugens mandags ønsker er blevet til på terrassen under parasollen som har ageret dagens kontor – hvilken luksus. Med udsigt til blå himmel, lyserøde blomster og fuglefløjt kan jeg næsten ikke ønske mig mere. Jo måske et glas koldt Rosé – men det vil nu nok alligevel være upassende sådan en helt almindelig mandag tidlig eftermiddag. Jeg sidder i skrivende stund under parasolen på vores skønne loungemøbler fra Trimm Copenhagen. Anton ligger ved min side og har det pænt varmt – han er i hvertfald temmelig doven. Men hvem er ikke det i 28 graders varme som temperaturen har sneget sig op på i dag. Det er helt vildt! Allerede lidt over 8 i morges da jeg gik afsted på min 10 kilometers powewalk med en veninde, viste mobilen 20 grader – så er det altså sommer i Danmark! Fryseren er fyldt op med is, koldskålen er på køl og jordbærrene dufter på køkkenbordet – hej mandag du kan bare komme an!img_2169

Varme mandagsønsker

Grundet varmen er ugens mandags ønsker også en snert i overvægt af sommerting – men det er jo heller ikke så tosset! Jeg mangler i hvertfald stadig lidt til sommergarderoben – især en ny bikini eller badedragt står på ønskelisten, ligesom en løs kimono gør det. Både badedragten og leo bikinien koster en slik, hvor den sorte bikini med frynser er lidt dyrere men ret cool.

Vi mangler i den grad nogle knager på badeværelset – jep her snart 5 år senere har vi endnu ikke knager til håndklæder, så tænker at denne vil passe godt ind. Sådan lidt badehotelsstil. Og så er den ikke særligt dyr. Så så jeg lige at Ellos har 20% på alt Ellos Home – inkl. den lækre solseng som er magen til min kurvestol. Den kunne jeg altså godt ønske mig. Den skulle stå på græsset ved vores blommetræ – ren idyl. (selvom træet ikke er så stort altså…)

Jeg ønsker mig også lidt sommerbling og tænkte at kirsebær øreringene var ret fine (fås i flere farver) og så er hårspændet med glimmer ret fint. Det må jeg eje. Har noget med glimmer – og tænker stadig på disse billige glimmerbukser fra sidste uges liste…

En af hvert tak… og så lige et pengetræ i haven… Men nu er der snart kun en måned til min fødselsdag – så må man gerne have ønsker ik? 🙂

God varm mandag derude <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forår i haven