Sicilien om en måned - det skal i min kuffert

Mandags ønsker

mandag6

1 Prikkede bukser (budget)  / 2 Økologisk badekåbe / 3 Fine øreringe/ 4 Cool cap / 5 Fingerring6 Vase/ Klassisk top (billig) / 8 Stribet nederdel (god pris) / 9 Aiayu pyjamas / 10 Shorts / 11 Rund taske / 12 Søde sandaler /13 Kubus stage i kobber / 14 Lovetag

Mandagsregn, tørstige blomster og sidestik

Sikke en våd og grå mandag vi er stået op til. Men vi kan ikke tillade os at klage vil jeg skynde mig at indskyde – for i over en måned har solen stort set skinnet fra en skyfri himmel – og de lover at resten af ugen bliver lun og solrig. Så vi overlevet nok lidt våde tæer og grå skyer dagen gennem i dag – selvom det er lidt sjovere med sol og blå himmel. Men min have er glad – og så er jeg glad. Jeg var for alvor snart bekymret om hele haven snart er afblomstret for i år da alting er så langt fremme grundet den tidlige sommer – men med lidt regn er der håb forude og blomsterne og græsset suger til sig kan jeg se. Skønt!

Jeg fik ellers benene på nakken da jeg på min morgenløbetur blev fanget i torden og lyn, og med et sidestik som drillede gevaldigt, var det lidt stressende at se uvejret blive værre og værre… Men jeg nåede hjem inden himlen for alvor åbnede sig – pyha. I dag skal jeg til København til et skønt event, og det er lidt synd at regnen står ned i stride strømme til netop et event som dette – men det kan nå at klare lidt op endnu…

Mandagsønsker og snart fødselsdag

Jeg ved godt at I lige har fået en collage over ting til kufferten til vores kommende ferie, MEN da mandagsønskerne udgik sidste mandag, turde jeg ikke springe dem over endnu engang. Så der er lige et par gengangere på ugens ønsker, da jeg synes de er så fine. Og med under en måned til min fødselsdag, tænker jeg også lidt i de baner når jeg kigger på mandagslækkerier. Jeg er nemlig typen som aldrig rigtig kan sige hvad jeg ønsker mig, når jeg bliver spurgt – men med disse ønsker, har jeg snart lidt at vælge i mellem 🙂

Jeg prøvede den fine fingerring forleden, og blev straks forelsket. Suk den er fin – især på mine brune sommerhænder… Den ønsker jeg mig i hvertfald. Og det samme gør sig gældende for de små kirsebær til ørene. Så yndige. Og så elsker jeg jo min badekåbe fra Aiayu, hvorfor jeg tænker at jeg ikke kan leve uden den nye farve på striberne som netop er landet. Shit den er pæn altså – rå og lækker! Og det samme er den fine pyjamas – som jeg vil bruge som et casual hyggesæt. Suk! Farligt at gå på arbejde siger jeg jer…

Jeg mangler også lidt sommertoppe, og den sorte og ret billige er et godt bud, tilsat de prikkede bukser i den varme farve er jeg sommerklar 🙂 Den stribede nederdel ligner lidt en fra Munthe, er ret fin og har en god pris. Ja faktisk ønkser jeg mig ret så meget det hele på listen 😉

God våd mandag til jer <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sicilien om en måned - det skal i min kuffert