Mandags ønsker

Mon det fås i voksenstørrelse?

13153227_lightbluedenim_003_productlarge

Suk – se lige dette sæt. Hvor fint er det lige! Og så koster det ikke mere end 350,- samlet. Gid det var i størrelse mor, for jeg er lidt forelsket. Gad vide om jeg kan lokke Gro i det… Ville være fint til vores Sicilien ferie – jeg har en ting med blå. Men det får I at se en anden dag. Nu må jeg vist hellere i seng…

Find toppen HER og nederdelen HER

Det var bare så fint, så jeg lige måtte dele det med jer.

Og mens jeg har jer – så se lige denne nederdel til mor, denne prikkede buksedragt… Eller denne kjole. Mega fine jo og koster nærmest ingenting. Suk det sommervejr giver mig altså lyst til at shoppe. Er jeg den eneste der har det sådan?

Godnat <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandags ønsker