Wknd, kunst & et godt tilbud

Sicilien om en måned – det skal i min kuffert

vacation

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER / 11 HER / 12 HER / 13 HER / 14 HER / 15 HER

Sicily – In my suitcase

Om præcis en måned tager vi på ferie til Sicilien, og vi glæder os! Det er lang tid siden vi bestilte ferie, og om jeg begriber at det allerede er om en måned! Så vildt altså. Selvom vejret er skønt herhjemme, så glæder jeg mig SÅ meget til at komme på ferie! Det er jo som I ved noget relativt nyt for os at rejse, så vi glæder os bare helt vildt alle fire!

Jeg arbejder hårdt på at blive bikiniklar, og som I kunne læse forleden, har jeg købt en bikini, og i dag faktisk også et par badedragter. Skal bare lige vælge hvilken jeg skal beholde. Tror det bliver den I ser på collagen herover nummer 10, og så overvejer jeg kraftigt at købe nummer 11 også. Kan også bruges med en nederdel over tænker jeg hvis vejret er rigtig varmt. Vi skal jo både i pool og på strand, så badetøj skal der til når der skal kastes rundt med ungerne 😉

Rød og gyldne nuancer

Jeg har aldrig været til hverken rød eller gul. Som i aldrig! Men jeg vidste jo godt at eksperterne forudsagde at netop de to farver ville bliver sommerens farve – og man må sige de har ret! Det er overalt – på alt – og sørme om jeg ikke er blevet lidt lun på det. Det gik i hvertfald også op for mig, da jeg sad og lavede collagen til indlægget her…

Jeg drømmer om at putte et par løse kimonoer, sommerkjoler, løse bukser, maxiskirts og badetøj i kuffterten. Især nummer 9 er jeg vild med, og den er ikke så dyr som nogle andre jeg har set. Ligeledes er jeg ret glad for prikker, så de prikkede bukser til 399,- må også klikkes hjem. Er de ikke skønne i farven? Den lyserøde bag nummer 12 er så yndig, og minder mig om en fra Stella Nova jeg drømmer om – denne er bare mere til mit budget… Faktisk er en del af tingene på collagen med 20% rabat denne weekend, da Boozt kører en kampagne. Så måske det var nu man skulle slå til…

Og så kommer vi ikke uden om Shangies, solcreme eller solhat! Jeg tror jeg må eje en af de nye caps vi har fået på arbejde – de er så fine i silke og så passer jeg på mine pigmentforandringer…Og denne taske til at bære det hele i ville være fantastisk!

Er I begyndt at tænke på jeres kuffert de af jer der også skal sydpå til sommer?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wknd, kunst & et godt tilbud