All I want...

Sol, kedsomhed og rabatkoder

img_1557

Adidas sneakers på tilbud (læs mere længere nede) / Aiayu nederdel / Aiayu strik

Om at være den eneste der ikke nyder solen

Endnu et lille pip fra sengekanten. Hvor uretfærdigt er det lige at have migræne i 18 grader, blå himmel og fuld sol? Come on – har jeg virkelig været så slem?! Jeg har sovet det meste af dagen, kun afbrudt af en tur i Rema med fedtet hår og store solbriller for at hente Cola og bananer. Vi havde ikke rigtig noget i huset, da det var meningen at vi skulle hjem til farmor og farfar og hygges lidt om. Og det bliver de tre andre også – jeg måtte blive hjemme da jeg på ingen måde kunne overskue 2 timer i bilen med kvalme og sindsyg hovedpine. Desværre.

Så jeg ligger her i soveværelset og keeeeeeeder mig i stor stil, hvor der er dejligt mørkt og lytter til alle dem der har det sjovt udenfor i det dejlige vejr – og smugkigger lidt på Instagram en gang i mellem når øjnene kan holde skærmen ud. Kan godt forstå at mit feed flyder over med folk i sommerkjoler og bare fødder, store is og glade børn der leger udendørs. Suk. Jeg keder mig normalt ikke, men lige i dag synes jeg at det er træls at være mig.

Mon det er blevet sommer i lille Danmark her i maj måned? Tør man håbe? Vejrudsigten ser i hvertfald lovende ud, så jeg håber at det holder, så jeg kan tage revanche næste uge når migrænen er væk.

Shoppehumør? Lækre rabatkoder weekenden over

Anyway, så ville jeg også lige tippe jer om at der er nogle ret fine rabatkoder i omløb disse dage. Boozt har 20% på sko til både børn og kvinder, sommerkjoler til os mødre samt toppe til ungerne. Så hvis du mangler sandaler så kan du slå til nu – jeg så lige at mange Angulus sandaler er sat meget mere ned end de 20%…

Og så lige en servicemeddelse til alle jer der har været ret så vilde med mine hvide Adidas sneakers som I ser på billedet øverst – de er lige nu med 18 % rabat. Det er Stylepit der fejrer fødselsdag og som med koden HURRA18 får du 18% rabat på hundredevis af varer. Og du skal kun shoppe for over 399,-  De har ret mange fine sager – en del fra mine mandagsønskelister er derfra, så tror lige jeg skal have kigget lidt senere.

Og så sparer du stadig 25% hos Moodings og 20% på møbler og tæpper hos Ellos.

Rigtig god lørdag aften – vi ses på den anden side af migrænen <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All I want...