Den der bikinikrop

Wknd, kunst & et godt tilbud

img_3576Friyay

Fredag, sol og friiiiii – kan man ønske sig mere? Nej vel – jeg elsker fredage! Freden sænker sig over os alle, der er burger på menuen og bland selv slik i posen – og banko i fjernsynet. Ungerne elsker at se sidstnævnte – tænk nu hvis vi vandt – #somom

Harald skal til svømmestævne både lørdag og søndag og der kører Kim altid med, hvilket gør at Gro og jeg stort set skal underholde os selv de næste par dage. Ikke noget problem er vi blevet enige om. Hun har allerede planlagt en tur til centret, en soppetur på stranden og hygge i haven – og det er da ting jeg ikke helt har noget imod vil jeg gerne indrømme 😉

Så alt i alt en dejlig weekend – lad os håbe at vejret holder. Ellers så kommer det igen næste uge for fulde gardiner kan jeg se…

Rabat på møbler og tøj

skaermbillede-2018-05-25-kl-16-37-05Mens jeg har jer, vil jeg lige tippe om at Ellos har 25% på stort set alt fra deres egen linie – OGSÅ MØBLER. De har virkelig mange skønne sager til boligen både inde og ude, og det tøj Gro og jeg viste frem i dette indlæg er også med 25%. Så hvis du var vild med det skønne sommertøj, så slå til nu!

Eller måske denne stol vi har på terrassen? Den er så lækker og ligeså med 25% nu.

646bqsad6pcciej8jmi7uolprbj95kh6Og så er jeg lige faldet over disse mega fine plakater i sort/hvid fra Via Martine. Sådan en eller to kunne jeg godt lige dyrke herhjemme… Er de ikke ret cool?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den der bikinikrop