Den der urene hud

Bikinikrop #2

Blomstret bikini, powerwalk og klap på skulderen

Kan I huske at jeg for kort tid siden postede dette indlæg om bikinikroppen? Hvor jeg proklamerede at jeg måtte købe en bikini 2 numre større end jeg plejer hvilket ikke huede mig, men sådan måtte det nu engang være.

Jeg har uden at være fantastisk – det kan jeg simpelthen ikke pt. (Hej rygrad som en regnorm) – arbejdet lidt for at smide de små 10 kilo jeg har lagt mig ud. Men der skete ikke rigtig noget som jeg også tidligere har fortalt – selvom jeg powerwalkede en del og spiste en anelse mere fornuftigt.

Men nu sidder jeg her et par uger efter jeg postede det indlæg  – og så er der faktisk sket en smule. Måske min krop lige skulle vågne op at sit vinterhi haha. Ikke at der er sket en masse altså, eller at folk tænker wow hun har tabt sig. Nej slet ikke på den måde. Men jeg har smidt en 2-3 kilo lige pludselig, og da jeg fandt en nederdel i skabet i går der sad lidt bedre end den plejede tænkte jeg, at nu gav alle de gåture pote alligevel. Lynlåsen var ikke ved at springe i hverfald…

Anyway – det havde jeg altså lige lyst til at dele med jer – I er nemlig ret mange der på Instagram følger med i mine gåture og ofte spørger hvordan det går hvilket er mega fedt! De bikini trusser jeg købte sidst og viste i indlægget (den fine røde bikini) – ja de er faktisk for store nu. Så noget må der pludselig være sket på min popo – og det er SÅ skønt!

Jeg mangler stadig en 6 kilo for at være i mål – men pyt. Jeg når ikke meget mere inden vi ultimo juni rejser til Sicilien – men det er også ok. For jeg har prøvet så godt som jeg kunne, og jeg tror på at resten nok skal komme i sensommeren.

Nu har jeg købt endnu en bikini – den var så fin synes jeg. I et nummer mindre.

Se det går den rigtige vej <3

God fredag aften til dig.

PS: Bikinien er iøvrigt blot fra H&M – men der findes en masse fine blomstrede lige HER – er ret lun på den gule

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den der urene hud