Lidt om at smelte væk, Pepsi Max og hævede fingre

Blue, white, dots & stripes

allblue

1 Fingerring
  / Off shoulder kjole  Stribet net / Sødt armbånd / 5 Fin Kjole / 6 Stribet kjole / 7 Mads Nørgaard cowboykjole (tilbud)/ 8 Sneakers / 9 Prikket nederdel (flere farver) / 10 Sødt hårspænde / 11 Prikket kjole (billig) / 12 Bikini /13 Prikket kjole (flere flotte  farver) /14 Hvid top / 15 Øreringe / 16 Prikket buksedragt (kun 159,-) / 17 T-shirt 

Sommeroutfit

Åh jeg ved godt at jeg viser mange ting lige for tiden – men jeg giver varmen og solen skylden for det. Og nu det i dag officielt er sommer, så er det næsten lovligt… Jeg kan da ikke være den eneste som har nederdele, sommerkjoler og bikinier på hjernen? Jeg mangler i hvertfald selv en hel del i min sommergarderobe, og nu har jeg besluttet at bestille noget af ovenstående samt lidt fra denne liste. Tingene er ikke fra noget fancy mærke, hvilket gør at jeg har råd til det – og det er vigtigt lige pt hvor pengene bruges på sommerferie, Pepsi Max og is 😉

Og når det er sommer så er jeg vild med blå og hvid. Min mor har altid sagt at jeg er pæn i blå, og det vælger jeg at tro på. Og de fine prikkede sager koster en slik. Buksedragt til 159,- nederdel 199,- og kjole 259,- og de andre ting på collagen er også til gode priser. Jeg tror jeg må have en nederdel – måske også en i rød – den er ret flot! Og så er denne stribede kjole mega fin og sommerlig synes jeg. Og en god længde. Befinder mig bedst i lange sager.

Og så drømmer jeg om de smukke smykker – de vil stå godt til min sommerbrune hud. De fås også med rosa sten. Suk så fine!

Har i en favoritfarve her om sommeren?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om at smelte væk, Pepsi Max og hævede fingre