Ugeglimt

Den der urene hud

Annonce/produkter modtaget til test

I slutningen af 30’erne og bumser

Har du uren hud eller bare en meget sensitiv af slagsen – eller måske store børn der har? Så er dagens indlæg noget for dig. Sidst i indlægget findes desuden en super god rabatkode på hudplejeserien jeg herunder vil fortælle om.

Måske I kan huske at jeg før har nævnt at jeg døjer en del med uren hud og var ret ked af det. Jeg fortalte jer for et års tid siden, at jeg havde fundet en hudplejeserie som hjalp mig til en meget pænere hud, og som ovenikøbet var meget billigere end de produkter jeg tidligere havde brugt.

Faktum er, at jeg var serien utro – jeg flirtede med nye spændende cremer og sæber, men hvor jeg dog fortryder. Min hud faldt tilbage til den meget urene hud med bumser, tørre sår og fedt, så jeg kravlede tilbage til LACTOClear™ og startede påny. Jeg tænkte at det derfor var passende at give serien lidt credit igen – for den virker altså den. Det er lidt et tabu emne at have acne som voksen, og jeg har været flov. Flov over konstant at have bumser som en teenager, når jeg egentlig synes jeg passede godt min hud og plejede den efter bedste evne op gennem hele min ungdom og 20’ere. Og nu må jeg jo erkende at selv de dyreste cremer, serum og detsligende ikke har hjulpet mig – men denne meget milde serie, som specielt er udviklet til uren hud, ja den hjalp. Den kan altså et eller andet. Og det er med hånden på hjertet at jeg skriver det – jeg har også selv købt produkterne for egne penge op til flere gange, så glad har jeg været for serien. At jeg så har modtaget dette sæt til brug på billeder til dette indlæg, kan min pengepung jo kun være glad for – og med sættet fulgte en dejlig rabatkode til jer, som I finder længere nede i indlægget – så win win for begge parter.

Udover LACTOClear™  serien, har jeg sat mere fokus på min kost, og så så sørger jeg for at spise masser frugt og grønt samt drikke rigeligt med væske – gerne med citron. Det er godt både for hud og helbred. 

Smart 3 trins serie fra LACTOClear™ 

Til jer der endnu ikke kender serien, består den af 3 produkter der bruges dagligt.

FACE WASH: Er en mild fugtgivende sæbe du renser huden med både morgen og aften. Den renser fedtet og sensitiv hud skånsomt. Jeg tager den med i badet – super nemt.

ACTIVE CREAM: Er en mild creme som tilfører din hud tiltrængt næring. Active Cream indeholder LACTOPAD™, den banebrydende probiotiske teknologi, som synligt reducerer antallet af bumser og urenheder i huden. Cremen er meget drøj og nem at bruge. Den fedter ligeledes ikke og trænger hurtigt ind i huden – jeg er ret så glad for den.

EXFOLIATING CLEANSER: En super lækker scrub som renser den udsatte hud nænsomt og giver en frisk og glat overflade. Det er svært kun at bruge den et par gange om ugen som det anbefales at man skal, for den er virkelig god! Jeg snupper den med i badet og den efterlader min hud så blød og lækker. Den har små korn og er nok den bedste scrub jeg har prøvet.

Hvis du har uren hud eller bare en lidt sensitiv hud, så giv serien et forsøg.

Du kan købe et rejse- eller introsæt til blot 99,- normalpris er 299,- hvis du gerne lige vil se om det er noget for dig – eller hvis du skal på ferie og have et sæt med i toilettasken. Du kan både købe produkterne seperat, eller samlet som et sæt, hvor du sparer en god sjat penge.

Rabatkode til dig – spar 20%

Jeg har fået lov til at dele en lækker rabatkode med jer læsere. Sidste gang jeg fortalte om produkterne, var I ret mange der var interesserede I dem, og jeg ved mange af jer købte dem både til jer selv eller jeres store børn. Nu kan du få fyldt op til billigere penge – se det er noget man kan forstå ik 😉

Rabatkoden du skal bruge er : mamamaruska og gælder til 10. juli 2018

Jeg håber I vil overveje at prøve serien af, hvis I døjer med uren eller sensitiv hud – det er det bedste jeg har gjort for min hud.

Shop lige HER

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugeglimt