Gardiner med god mavefornemmelse

Fart over feltet

Prikkede bukser HER / Termojakke (udsalg) HER

Fra Fårup til Paris

Vi er vel hjemme igen efter en helt fantastisk weekend i Nordjylland. Fårup Sommerland har endnu engang givet os alle fire oplevelser og minder, som vil huskes længe og give smil på læberne. Vi landede hjemme i jordhulen i går aftes ved en 18 tiden efter 5 timer i bil, og ungerne var glade men lidt trætte her til morgen på vej til skole. Og det forstår man jo godt. Vi andre er også selv trætte – på den gode måde altså – oven på en weekend med fart over feltet i bogstavligste forstand. Jeg vil skrive mere om vores besøg i Fårup en anden gang – det fortjener virkelig sit eget indlæg, jeg ville blot lige give lyd fra mig, da jeg ikke kommer til at være så meget online den næste uges tid. Ja faktisk er de næste uger ret travle, men mere om det i morgen, når det handler om vores sommerferieplaner – så kig med der 🙂

I dag har jeg lige et par praktiske ting der lige skal ordnes, inden jeg sidste på eftermiddagen stikker snuden mod Paris med min bedste veninde Anette – hold nu fast jeg glæder mig! Farvel til madpakker, mand og børn, og hej til tøsehygge, shopping og croissanter. Vi lander først i København igen sent fredag aften, så vi har masser af dage til at komme helt ned i gear, sludre alt det vi aldrig når i hverdagen og bare til at nyde byen og hinanden. Jeg har et par planlagte indlæg på programmet til jer, men ellers så stempler jeg ud fra domænet her resten af ugen, og så kan I følge med på Instagram hvis I har lyst. Det håber jeg selvfølgelig. Vi er i år afsted en uge tidligere end vi plejer, men vi krydser fingre for at udsalget er nået til Paris. Vi køber nemlig altid en hel del med hjem til ungerne (hvorfor altid de unger altså haha). Og herhjemme er udsalget jo i den grad startet. Har i shoppet? Så lige at Boozt har sat en masse sager fra både Ganni, Rabens Saloner, Billi Bi, Baum und Pferdgarten osv ned. Måske man lige skulle bruge 5 min. på at se om ens favoritter stadig er der…

Jeg vil også lige benytte lejligheden til at sige tak for de tillykke hilsner jeg har fået fra jer – ingen sag at fylde 37 år når man får så mange hilsner, smil og kram med på vejen – en særlig tak til Fårup Sommerland, som arrangerede at synge fødselsdagssang med medfølgende kage sammen med Harald og Gro foran alle i restauranten lørdag morgen på min fødselsdag. Vildt at ungerne hoppede med på den – jeg blev meget rørt og glad. Og jeg bar pænt min fødselsdagsbadge det meste af dagen 😉

Må I få en fantastisk start på ugen – vi ses på den anden side af Paris <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gardiner med god mavefornemmelse