Kom med i blomsterbedet

Fødselsdag i Nordjylland

Nordjylland here we come

Som jeg nævnte kort i indlægget her, afslutter vi denne hæsblæsende uge med en dejlig tiltrængt familietur til Nordjylland. Vi er nemlig så fantastisk heldige endnu engang, at være inviteret med til Fårup Sommerland på pressetur.

Jeg er så taknemmelig for at vi har fået muligheden igen, og det var større end juleaften for ungerne da de fik fortalt den gode nyhed. Se lige hvor søde, glade og lidt små de ser ud her fra vores besøg i 2016! De glæder sig  begge helt eventyrligt og nu håber vi bare at sommeren vender tilbage en lille smule, så vandlandet kan nydes uden alt for blå kolde læber. Men ellers så er alt jo som det plejer når vi er på besøg 😉 Vi besluttede at tilkøbe en ekstra overnatning selv, da jeg har fødselsdag i morgen lørdag, så i stedet for at sidde godt 5 timer i bilen hjem denne festdag (hihi), så bliver vi og hygger lidt ekstra. Det er SÅ tiltrængt da Kim har rejst en del med arbejdet den sidste tid, og da jeg selv rejser til Paris med min veninde Anette på mandag, er det dejligt lige at få lidt fælles familietid inden vi skal være adskilt en lille uges tid.

Jeg glæder mig også til at se mange af mine søde bloggerkollegaer igen, det er ved at være et godt stykke tid siden sidst. Jeg ikke er så god til at takke ja tak til diverse arrangementer inde i byen, da jeg simpelthen ikke kan overskue det, når der er en times transport hver vej i hverdagene – I know jeg lyder gammel nu. Men hvorom alting er, så glæder jeg mig til at hilse på og få en lille sludder for en sladder.

Hvis du har planer om at tage til Nordjylland i sommerferien, så har jeg før skrevet om de dejlige oplevelser vi har haft i området lige HER, så kig endelig forbi det indlæg, hvis du påtænker at vende næsen i den retning. Jeg elsker virkelig Jylland – så flinke og rare mennesker!

I vil naturligvis kunne følge med under #blogevent_fårup2018 på Instagram. Jeg kommer til at være aktiv på story det meste af dagen – det plejer at være så hyggeligt og jeg håber at I der synes det er møgtræls bærer over med mig denne weekend!

Rigtig god weekend til jer <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom med i blomsterbedet