Fødselsdag i Nordjylland

Gardiner med god mavefornemmelse

Reklame for Faber Danmark

Aldrig gå på kompromis med kvaliteten

Som I ved så bor vi et et relativt nybygget hus. Faktisk synes jeg jo stadig at det er sprit nyt – faktum er bare at vi har boet her knap 5 år nu. Om jeg begriber hvor tiden er blevet af altså! Ungerne er vokset – det kan alle se, men vi voksne er jo ikke blevet en rynke rigere (eller noget). Anyway, så er huset en god håndfuld år nu, og vi er så småt ved at finde os helt til rette. Noget som har været rigtig svært, og af helbredsmæssige årsager, har vi været nødt til at skille os af med en del møbler de seneste måneder, hvorfor her lige nu er lidt tomt. Men selvom vi har haft svært ved at finde ud af, hvordan vi præcis har skulle indrette os helt færdigt så alle var glade, så har vi aldrig gået på kompromis med kvaliteten når vi har sat os noget for. Og det kommer især til gardiner som indlægget her skal handle om. Gardiner er noget af det vigtigste i et hjem mine øjne, og en ting man ikke kan undvære – især med de store vinduespartier vi har.I det gamle hus havde vi kvalitetsgardiner, og vi vidste også at det var et punkt, hvor vi under ingen omstændigheder ville spare igen i det nye hus. Og sådan blev det. Jeg fik min vilje, og fik fine plissé gardiner i køkkenalrum og stue, og jeg har været super glad for dem. Dog viste det sig at vores vinduer var for store til slags gardiner da vi havde købt med snoretræk, (vælg kæder – altid kæder eller en af de nyere smartere løsninger), og de fungerede desværre ikke helt optimalt måtte jeg sande. Og de var ej heller den bedste løsning med den allergi vi desværre var blevet ramt af herhjemme – men det fortæller jeg mere om en anden gang. Derfor gik jeg og legede lidt med tanken om, at finde på en ny gardinløsning, jeg kunne bare ikke helt bestemme mig for hvad. Det skulle være lækkert, pænt og praktisk på samme tid, og noget som ville holde de næste mange år, da gardiner både er en stor beslutning samt en stor investering.^Inden Faber kom og satte de nye gardiner op^ Efter Faber havde været forbi

Den bedste gardinløsning for os

Heldigvis kunne Faber hjælpe os med den problemstilling. Give mig et overblik over hvad der passede ind herhjemme, og hvad der ville være den bedste løsning for os – som vi alle ville blive glade for. Det er netop det jeg elsker ved at købe kvalitetsvarer. At man med det samme kan mærke at de folk der kommer ud, er uddannet inden for deres fag, og ved hvad de snakker om. Charlotte og Kent fra Faber, som besøgte os, kunne med det samme se, at de gardiner vi i forvejen havde ikke spillede, og gik straks igang med at fortælle om og vise alternativer som ville se super flotte ud, og bare fungere til de vinduer og døre vi har. Jeg må jo ærligt indrømme, at det er mest er mig der godt kan lide at tingene passer sammen og at der er en højere mening med indretningen, hvor min mand går meget efter kvalitet og komfort, hvilket jo heller ikke er dårligt. Det er bare ofte svært at finde en samlet løsning som jeg synes afbilleder at vi ikke er et ældre ægtepar, og som heller ikke ruinerer os i sidste ende – og set i bakspejlet var jeg måske lidt for stejl på min beslutning første gang vi købte gardiner.Charlotte sagde med det samme rullegardiner, jeg sagde arghhh. Men 10 minutter efter sagde jeg også rullegardiner og smilede samtidig til op over begge ører med en god mavefornemmelse.

Enkelt, lækkert og praktisk blev løsningen, og jeg er så glad for den! Det viser sig nemlig, at man i disse moderne tider nu kan få en eksklusiv frontprofil sat på, som skjuler selve rullegardinsrullen hvis du forstår – så det udefra ser enkelt og lækkert ud. I kan se den på billederne i indlægget, og få fornemmelsen af, hvordan den samler det færdige udtryk. Jeg har valgt en helt enkelt og lige profil – man kan også få en der buer. Jeg er vild med det, og det var det der var prikken over i’et for mig! Min mand har altid sagt at han synes vi skulle købe nogle ordenlige rullegardiner, da vi er badet i sol hele dagen, og hiver gardiner op og ned hele tiden når vinduer og døre skal åbnes og lukkes – og nu fik han sin vilje. Helt uden tvang – win win;)

Jeg vi valgte det helt plain hvide rullegardin i en let og lækker kvalitet med hvid kæde til. Jeg har jo en ting for det enkle  og hvide, som den skarpe læser nok har bemærket gennem årene, og jeg synes det passer så fint ind herhjemme. Jeg har brug for den ro, og så kan jeg selv sætte nogle farver til, hvis jeg skulle have behov for det. Men jeg ved jo godt at alverdens smukke farver og varianter gemmer sig i den store kuffert Faber havde med – jeg vidste bare med det samme at hos os skulle det være hvidt, så der var igen grund til at kigge nærmere på alle regnbuensfarver i den fine kuffert. Og sådan blev det. Jeg er så glad – helt ned i maven glad, og de fungerer bare! Udover at være pæne og praktiske, så holder de også solen og varmen bedre ude end de gamle gardiner – hvilket er et kæmpe plus!

Faber – kvalitet fra Danmark

Faber er en virksomhed i en klasse for sig, og har skabt gardiner i mere end 100 år, hvilket betyder at når man hører ordet Faber, følger ordet kvalitet automatisk med. Faber blev etableret tilbage i 1900 af malermester Chresten Faber på Fyn, hvor produktionen den dag i dag stadig finder sted. Alle Fabers kvalitetsgardiner bliver skab på mål, for at sikre at de passer som de skal til hvert enkelt vindue eller dør, og kvalitetstjekkes inden de bliver monteret. At Faber holder sin produktionen hjemme i Danmark betyder at de kan sikre en høj kvalitet, hurtig levering og at medarbejderene hele tiden har mulighed for at have en finger med i spillet gennem processen.

Den gode mavefornemmelse

At jeg nu sidder her små 3 uger efter vi har fået gardinerne, og bare har den helt rette fornemmelse i maven betyder bare så meget. Jeg er glad og tilfreds, og det er resten af familien også. Ungerne kan betjene gardinerne selv – det kunne de ikke med de gamle, og de fungerer bare helt optimalt. Solen skinner ikke længere ind i fjernsynet hvilket er praktisk når både VM og Tour de France ruller over skærmen om lidt (yes sådan nogle nørder er vi), de ser fantastiske ud selv når de er rullet op pga. frontprofilen og de er perfekte når man har en multiallergiker i huset. Det vil jeg gerne skrive lidt mere om efter sommerferien.
Det er en stor beslutning at vælge gardiner, og man skal være sikker i sin sag. Jeg er så glad for at Charlotte fra Faber foreslog mig og viste inspirerende billeder af de rullegardiner – for ellers havde jeg aldrig skænket dem en tanke bare fordi jeg havde en idé om at dét skulle jeg absolut ikke have. Jeg blev klogere. Suk hvor er jeg glad.

Mon man kan være forelsket i et par gardiner?

Du kan læse meget mere om Faber på faber.dk og finde inspiration til dine nye gardiner på Instagram og Facebook

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag i Nordjylland