Fart over feltet

Mandagsønsker

1 Prikket blazer (udsalg) / 2 Kyoto Tango armbånd / 3 Smuk ørering / 4 Enkel kjole / 5 Lækre bukser (budget) 6 Enkel top (billig) / 7 Øko soyavoks duftlys / 8 Badetøfler* / 9 Cover / 10 Sneakers (udsalg) / 11 Fin taske 

Mandagsønsker i varme nuancer

Selvom jeg står med det ene ben halvt i en flyver på vej til Paris, så skal I ikke snydes for denne uges mandagsønsker. Præget af en smule udsalg, og et par fine budgetfund – ikke dårligt hvis jeg selv skal sige det. Jeg er lidt lun på de fine bukser i den brændte orange nuance – ret fed synes jeg. Også hen i efteråret når vi når så langt – jaja man kan vel ligeså godt tænke frem 😉 De fede sneakers er på udsalg, og synes også de er ret lækre i farven – og sneakers kan man vel aldrig få for mange af vel?!

Jeg mangler lidt et par badesandaler til når vi skal på ferie, og disse rosa* af slagsen fra Adidas er ret fine. Jeg har tidligere set dem i en lys rosa, men nu er denne lidt mørkere kommet – også meget flot. Måske jeg skulle skynde mig at klikke dem hjem, så de kan komme i kufferten…

Den prikkede blazer er også på udsalg og jeg eeeeeelsker prikker, men hvem gør ikke det?

Tror mine fødselsdagspenge ret hurtigt får ben af gå på…

Rigtig god mandag <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fart over feltet