Sommerferieplaner

Mini makeover: Badeværelse

Annonce / Nogle produkter modtaget i gave

Nyt på badeværelset

Kender I det når man bare trænger til at der sker noget nyt? Sådan har jeg haft det et stykke tid på badeværelset. Det skal ikke være de helt store ændringer, jeg er meget godt tilfreds med rummet i sig selv, og selvom jeg nogle gange drømmer om at sætte et par rå lamper op over vores gigantiske spejl, så har vi jo spots som fungerer og derfor vil det være lidt spild. Men jeg drømmer stadig – kunne godt tænke mig et lidt mere personligt udtryk derude. Jeg ELSKER stadig min rå bænk som jeg har slæbt hele vejen hjem i toget og på cykel fra Vanløse – den passer helt perfekt der ud til og giver lidt varme til det ellers ret sterile rum.Dét jeg har skiftet ud er vores badeforhæng. Jeg har længe drømt om det hvide i coatet hør fra By Nord, og nu var jeg så heldig så jeg kunne købe et af min chef som havde et liggende. Det har gjort underværker derude at der er kommet et lyst forhæng, og så har jeg sat lidt sæbe op fra Meraki*, friske blomster, nipset lidt rundt du ved, og pludselig synes det hele meget federe. Små ting ik’? Næste skridt som snart ikke kan vente mere, er en knagerække til vores håndklæder. Jeg er SÅ træt af den løsning vi har nu, som er dette stativ* vi bruger til træningstøj, hvor der så hænger et par håndklæder ud over i hver ende #ikkepænt. Altså selve stativet er egentlig pænt nok til træningstøj, men ser så utjekket ud med håndklæderne klasket over…Jeg drømmer om denne – har virkelig ledt længe efter en gammel antik uden held – og faldt over denne forleden. Så kunne der hænge mine yndlings håndklæder, en sæbe og min uundværlige badekåbe. Kan I se det for jer?

Nu mens vi er på badeværelset, så har jeg lige fået en lille ting for Meraki* igen. Jeg brugte det meget engang faktisk, men flirtede så med et par andre brands ved siden af, men nu er jeg lidt hooked på deres nye Pure* linie. Har købt et sæt til køkkenet, selvom vi nu snakker badeværelse som I kan se et billede af nederst 😉 Så fin og enkelt synes jeg, og så var jeg så heldig at Meraki forleden sendte mig denne fantastiske shimmer olie* og barberskraber* – der er da ikke et øje tørt. Hvor pæn er den skraber lige altså?! Det kom jo så kom kaldet, når jeg lige var igang med en mini makeover af badeværelset.  Har I prøvet Merakis* produkter? Jeg elsker denne badehandske* – så god mod min appelsinhud…

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferieplaner