Blue, white, dots & stripes

Ugeglimt

img_3854

Sol, sommer og strand

Åh beklager stilheden – det var slet ikke meningen. Og tak for alle jeres beskeder på mail og Instagram – alt er ok <3 Tiden er simpelthen bare løbet fra mig på den gode måde altså. Jeg har haft en masse spændende og hyggelige ting at tage mig til og så har jeg slet ikke nået forbi domænet her, selvom det slet ikke var meningen at der skulle være en lille uges pause. På ingen måde. Beklager til jer der har ventet forgæves på de ugentlige mandagsønsker – jeg lover de kommer næste uge, og senere på ugen kommer også lidt fødselsdagsønsker – jeg fylder nemlig år om præcis 10 dage.

Det har jo været fantastisk vejr hen over weekenden, og vi har været på stranden hver dag – SÅ skønt! Elsker at bo 800 meter derfra så vi bare kan smutte derned en hurtig tur, uden at alt skal være planlagt. I weekenden var der total vindstille her i provinsen, hvilket er meget unormalt heroppe, hvorfor det var ulideligt at være i haven – selv i skyggen. Min søster, svoger og lille niece kom, da Harald i julegave havde fået billetter til Rasmus Seebachs familiekoncert, og mens de hyggede om ham i Valbyparken i fuld sol, passede Gro og jeg min skønne niece. Vi pakkede skovl, spand og badetøj og hyggede os gevaldigt på stranden.

Ellers har jeg været til et skønt event med den fineste festpynt, hygget med en veninde og alle ungerne (og i den grad blevet forkælet af hende mere om det en anden gang), været i Botanisk Have, arbejdet og alt det løse – altså en SKØN forlænget weekend, hvor der blev hygget igennem selvom det egentlig kun var ungerne der havde helt fri både mandag og tirsdag.

Ikke mere snak – herunder en lille billedstorm fra den sidste halvanden uges tid – og så lover jeg, at jeg er tilbage på pinden fra i morgen!

Godnat – nu vil jeg gå i seng og drømme sødt om dette drømmeskab man lige nu sparer 15% på. Suk jeg har ønsket mig det i mange år til stuen <3 (Rabatkode: LINDEBJERG15 hvis I også har drømt om et smukt vitrineskab)
img_4597^Min elskede niece Emilie img_4691^Gro vandhund!img_5043^Pæonerne synger på sidste vers i haven. Tænk at kunne plukke en buket som denne. Elsker det!img_5042^En romatisk aften i Botanisk Have med min søde chef, solskin, god musik og kold rosé i glasset – what´s not to like…img_4472^ Den klassiske vandleg i haven – total nostalgi fra min egen barndom2018-05-28-14-12-29-2^Fineste event i sommervejret til lanceringen af dygtige Pernille Rahbeks fine Confetti by Panduru kollektion i samarbejde med Panduru Hobby. Vild med det hele!2018-05-28-14-08-50^Og der blev ikke sparet på kagerne skal jeg hilse at sige…2018-05-28-18-19-35^Hygge ved Torvehallerne med min dejlige veninde Camilla – vi elsker rosmarin fritterne fra Un Mercato!img_4262^Sommeraftener i haven

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue, white, dots & stripes