Sommerhygge, Sofakøb og Shangies

Bare fordi det er 27 grader kan man vel godt…


…drømme om denne fine fine skønhed af en jakke* ik?

Jeg har altså en ting for vamsede teddyjakker – og denne lyserøde (eller frosty rose som den hedder) er absolut ingen undtagelse. Så selvom jeg sidder her i min bikini og sveder på terrassen, så blev jeg altså forelsket på stedet! Jeg kan lige se den til jeans og rå støvler!

Mon jeg er den eneste der altid drømmer om lækre efterårsstyles mens sommeren står på?? Jeg ved ikke hvad der er galt med mig altså 😉

Det ville nok være mere oplagt at klikke denne virkelig fine blomstrede* top hjem med de temperaturer DMI forsat lover – tilsat disse ret så lækre glimmerbukser*! Fint sommersæt som godt lige måtte med i tasken til sommerhuset om et par uger. Ja, det må vist hellere blive sommersættet – selvom jakken virkelig er fin. Og de bliver altid solgt så hurtigt de fine jakker…Hmmm.

God fredag <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhygge, Sofakøb og Shangies