Bare fordi det er 27 grader kan man vel godt...

Den dejligste fødselsdag i Fårup Sommerland

Reklame/inviteret af Fårup Sommerland

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at vi var så heldige endnu engang at være inviteret i Fårup Sommerland for en måneds tid siden. Weekenden faldt lige hvor jeg havde fødselsdag, og derfor fejrede jeg dagen deroppe i det bedste selskab. For selvom man er tæt på de 40, kan man godt stadig elske at have fødselsdag, blive fejret og få gaver – og det var lige hvad jeg blev. Udover at blive forkælet af skønne Signe og Nana, havde personalet på Hotel Fårup hurtigt fået nys om at jeg havde fødselsdag om lørdagen. Så om morgenen på selve dagen blev Harald og Gro hevet til side, og sammen med det søde personalet sang de fødselsdagsang gennem hele restauranten og jeg fik fødsesldagskage med pynt i samt en fødselsdagsbadge, der udløste et kram fra de øvrige medarbejdere når de kastede øjnene på badgen når jeg bevægede mig rundt i parken. Det hele var bare SÅ fint og rørende – og det viser meget godt hvad det er Fårup Sommerland netop er så dygtige til – nemlig at gøre oplevelsen helt perfekt for den enkelte besøgende.Kom med en tur til Nordjylland i den bedste, hyggeligeste og mest familiære forlystelsespark i vores øjne – Fårup Sommerland. Tak for en skøn weekend Fårup – og tak til mine søde bloggerkollegaer, som det altid er en fornøjelse at hygge med i den virkelige verden <3

Sommerlandet med de sødeste medarbejdere, sjoveste forlystelser og fineste natur

Som jinglen lyder om Fårup Sommerland; Der er så fuld af sjov, inde i en skov. Og det kan jeg kun give dem ret i. Der er fuld af sjov – det sjoveste, vildeste og mest hyggeligste af slagsen hvis du spørger Harald og Gro og Kim og jeg stemmer i. Vi kører gerne de 5 timer i bil for at besøge Fårup igen og igen – fordi de kan bare et eller andet deroppe, og man føler sig velkommen. Ingen af medarbejderene kan se på mig at jeg er til et blogevent – og derfor får jeg den samme behandling som alle andre besøgende – og den er helt fantastisk. Personalet er imødekommende, smilende og hjælpsomme. Ingen sure mener, rullende øjne når ungerne ikke kan vælge hvilken kugle is de vil have, eller når man er faret vild i skoven. Børnene er i fokus, de sætter sig på hug når de snakker med Gro, og spørger ind til hvad de hedder i forlystelserne. Jeg har sagt det før, men siger det gerne højt igen:

Jeg er vild med nordjyder og deres måde at være på – det kunne vi københavnere altså lære noget af! Vores besøg denne gang startede om fredagen hvor vi blev tjekket ind på det stadigt overdrevet seje og lækre Hotel Fårup. Ungerne er stadig vilde med den seng – især Gro. Hun drømmer om sådan en på værelset, og om far ikke bare lige kunne bygge sådan en i sommerferien 😉  Herefter var der fri leg i parken efterfuldt af middag i restauranten (deres mad er SÅ fantastisk lækker – er den første forlystelsespark jeg har fået sund, lækker og varieret mad i) og aftenen sluttede af med bålhygge hvor søde Kamilla bød velkommen og fortalte lidt om programmet for lørdagen. Selve blogeventet sluttede lørdag aften, men vi tilkøbte selv en ekstra overnatning, så vi kunne fejre min fødselsdag om aftenen OG se Danmark spille landskamp 😉

Golf Ø og bålhygge

Lørdag bød på fri leg i sommerlandet, skøn grillbuffet i samlet flok, skattejagt og hyggelig afslutning i bålhytten. Denne gang var Harald helt med på ALLE forlystelser og kørte selv i Orkanen en utal af gange – især om morgenen når forlystelserne åbner for hotellets beboere en halv time INDEN parken åbner for de øvrige gæster. Denne gang besøgte vi ikke aquaparken, som ellers nu er opvarmet, da både Harald og jeg var snotforkølede – så det må blive en anden gang. Måske senere på sommeren hvis vi kommer på de kanter når vi er i sommerhus – det håber jeg. Til gengæld brugte vi den nye hyggelige Golf Ø med minigolf bane rigtig meget! Vi spillede flere familiekampe til alles store underholdning. Jeg ELSKER minigolf, og vi spillede på min fødselsdag om aftenen trods regnvejret – for det havde vi lovet ungerne. Så smart at der er en aktivitet for dem der bor på hotellet, når resten af parken lukker 🙂 Jeg vil gerne slå et slag for bålhytten, som er et virkelig hyggeligt tiltag. Man kan købe popcorn til at poppe, snobrødsdej samt marshmallows og kiks til s’mores til at lave over bålet. Det var så mega hyggeligt at sidde der omkring bålet mens ungerne poppede popcorn og ristede skumfiduser og vi voksne sludrede foran flammerne. Lørdag aften spiste vi allesammen aftensmad derinde – mega hyggeligt Jeg var vild med det – ligesom jeg er med resten af Fårup <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare fordi det er 27 grader kan man vel godt...