Arbejdsglæde, arbejdsskade og oprydning

90’er motion, nyt børneværelse og pagehår

Hyggeweekend

Har I haft en dejlig weekend? Det håber jeg at I har.  Sådan en rar en af slagsen man kan gemme inderst  og tage med sig rundt den kommende uge med et smil på læben. Sådan en har vi haft herhjemme – og hvor har det været rart. Harald har været på weekend med svømmeklubben – ikke at det har  været rart at han har været væk altså, det kunne godt mistforstås – men det er altid dejligt at have børnene lidt hver for sig engang i mellem. Han har i den grad knoklet i klorvandet men også hygget sig både med mormor og morfar som han sov hos og sine svømmekammerater (tak til mormor for den store hjælp med kørsel frem og tilbage til svømmehallen <3), og vi har fået ordnet en masse ting. Så skønt!

Det skulle være en rigtig tøse-hygge-weekend, selvom farmand også var hjemme. Sådan en med frisørbesøg, shopping, hygge og omrokering på værelset. Sidstnævnte har været på to-do listen pænt længe, men vi er aldrig rigtig kommet videre. Vi er ikke helt enige om tingene herhjemme som I ved – så er ikke altid nemt 😉

Vi sluttede fredagen af med blandselvslik foran fjerneren hvor jeg så småt forinden havde startet på at gøre klar på Gros værelse til det tapet der skulle sættes op på den ene væg. Så skulle vi ikke bruge tid på at fjerne en million bamser dagen efter når vi skulle igang… Forstår simpelthen ikke at man kan være så glad for ALLE sine bamser. Vi har lige sirligt sorteret dem, og alligevel har hun en kæmpe kurv fyldt med bamser + dem hun har i sengen. Men det er nu meget sødt – hold op hvor hun knuselsker dem. Lørdag morgen hoppede jeg på den stepbænk jeg ellers havde moret mig så meget over at Kim havde indkøbt – total 90’er flashback til dengang jeg gik til step-aerobic i Bandholm hallen! Men jeg skulle lige se om det nu også gav nogle skridt i benene som jeg jagter – jojo den sidste slutspurgt mod de sidste 6 kilo er i den grad sat ind – og det gjorde det! Det var pænt hårdt, og skide sjovt at steppe til musik i køkkenet. Gro var flad af grin og synes det var et syn for Guderne 😉 Men den bliver guld værd til vinter foran fjerneren eller bare når det måske er for mørkt til lige at få indhentet dagens sidste skridt. Så dermed et tip hvis du også jagter skridt – mine lægmuskler er helt smadret! Haha.

Efter jeg fik tørret sveden væk fra panden hoppede vi på jernhesten og cyklede ned til frisøren. Gro havde besluttet sig for at hun gerne ville have klippet et godt stykke af håret, og jeg synes hun selv skulle have lov at vælge. Hendes hår er modsat Haralds og mit, meget meget tyndt og fint, så det kunne godt trænge til en god klip. En skulderlang page blev resultatet, og det er bare SÅ pænt til hende. Hun strålede i frisørstolen, og så pludselig et par år ældre ud. Selvom det selvfølgelig er set ud fra en mors synspunkt, så synes jeg virkelig det klæder hende og hun elsker det. Hun glæder sig pænt meget til at skulle i skole i morgen og vise det frem. Så sødt. Efter frisøren smuttede vi en tur i centret, hvor vi kiggede lidt rundt. Naturligvis i BR – hendes nye grille er sådan nogle små squishy bamser – Squishamals hedder de. De er nu også søde, og er godkendt fra sundhedsstyrelsen forsikrede de os om. Hun er stadig meget ked af, at alle hendes andre squishies blev smidt ud – og det forstår jeg godt. Jeg er også selv meget ked af de mange mange penge jeg har brugt på dem. Anyway, hun valgte en gris for de 100,- Kim havde givet hende med (fars pige) og lykken var gjort. Vi fandt også et par nye sneakers i Sportsmaster som havde 25% på alle sko (de har det til og med i dag) – win win da hun naturligvis proklamerede at hendes sko indkøbt i foråret klemte. Andre der har børn der er vokset som ukrudt sommeren over? Gro valgte disse som har en god pris – vi har haft dem før, og de er gode hurtigløber sko 😉 Vel hjemme igen gik vi igang på værelset, og jeg måtte desværre sande at jeg havde brug for Kims hjælp til tapetet. Havde lige satset på at kunne klare det selv, men et var altså lidt nemmere at være to synes jeg. Jeg havde naturligvis ikke købt nok tapet (Maria i en nøddeskal), så jeg ændrede lige hurtigt plan, og tapetserede en anden væg en først antaget. Men det var faktisk den væg jeg allerførst ville have haft det på, så det var fint. Kim fik så den gode idé at hendes seng da kunne rykkes over i det hjørne med tapetet, så ville hun få meget mere gulvplads – så vupti så havde vi gang i hele værelset og flyttede møbler og tapetserede hele eftermiddagen og først på aftenen. Men det er blevet super godt, og Gro er så glad så glad. TAK sagde hun da jeg kyssede hende godnat. Åh altså – min dejlige, glade og taknemmelige pige <3 Jeg har været forelsket i det fine tapet fra Cam Cam siden jeg så det første gang, og nu hænger det endelig herhjemme. Nu mangler der lige lidt dimseri og et par småting da det hele pludselig blev helt anderledes, og så skal i nok få det at se. Jeg tror i hvertfald at denne her pude må flytte ind til samlingen ligesom dette tæppe kunne være fin på sengen og når hun bygger hule. Og det gør hun pænt meget…I er mange der spørger til at se både Harald og Gros værelser nu de er blevet så store, og det skal I nok få lov til. Her i september, skal Haralds nemlig også laves om!

I dag har vi både nået syn med bilen, vasketøj, oprydning, 10 km powerwalk, bagning af kanelsnurrer og alt det løse. Alt i alt en meget effektiv og skøn weekend!

Kan vi please få et par dage til?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arbejdsglæde, arbejdsskade og oprydning