#pinkonsdag

Farven Mustard og glimt fra CIFF

Hvad er der med den farve?

I går havde jeg taget min nye fine sennepsfarvede kjole på. Jeg viste den frem i et af mine mandagsønske indlæg for et par uger siden, og lige siden har jeg ikke kunne slå den ud af hovedet. Og nu er den min, hvilket jeg er pænt tilfreds med, da den både er behagelig og skøn at have på – især på sådan en varm dag som i går hvor jeg hævede op alle tænkelige steder – mine fødder kunne dårligt være i mine Shangies midt på dagen! (det er iøvrigt denne farve Shangies jeg har på, som jeg også blev spurgt om) I var også rimelig mange der også var vilde med den da jeg viste den på Instagram, og jeg modtog sindsygt mange beskeder omkring den. Dejligt at I tager jeg tid til at skrive – det er så hyggeligt. Jeg kan dog se at den kun er tilbage i en enkelt størrelse hos Boozt – det gik nemlig pænt stærkt i går, men den fås også lige her.

Jeg har en størrelse medium på, og er 165 cm høj – så kan I måske fornemme hvad der vil passe jer 🙂 Der er billeder hvor jeg har den på herunder – tak til søde Pernille for at tage dem. Og der er bare et eller andet med den mustard farve der har vundet mit hjerte! Synes den er såååå pæn, og har set mange fine sager i den nuance jeg drømmer om… Og mig som troede at jeg var farveforskrækket? Jeg bliver mere og mere modig… Faktisk er ungerne også ret vilde med den farve, og vi skal have lidt ind af den på deres værelser her til efteråret tænker jeg. 

CIFF med sved på panden

I år har jeg traditonen tro været et lille smut på CIFF. Måske I har fulgt med på Instagram de sidste par dage? Jeg trodsede varmen og drog i Forum – jeg må sige at jeg aldrig har oplevet så varm en messe før – det var helt ulideligt. For ikke at tale om turen i togbus og metro dertil – det var ej heller en af mine favoritture i 30 graders varme. I år var jeg ikke på messen så længe, men jeg var som altid forbi skønne MarMar, som har været et af vores favoritbrands herhjemme ligesiden det så dagens lys – og i år kan de faktisk fejre 10 års jubilæum, som jeg også før har været inde på. Af samme årsag er der i aften lidt festivitas, som jeg drager ind til byen for at deltage i. Altid hyggeligt lige at stikke hovederne sammen med nogle af mine søde og dygtige blogger-kollegaer som jeg ikke ser så tit.Må være bedre til at komme ud altså…

I går deltog jeg også i et modeshow med tøj i plussize størrelse fra brandet Annó Anno. Det fandt sted i Lokomotivværkstedet – ret fin location, og jeg synes det var super fint at få fokus på de kurvede kvinder også. Jeg er selv på ingen måde modeltynd, og er godt polstret især forneden, hvorfor det var rart at se lidt fokus på den slags kvinder også. Vi er alle forskellige – og det skal der være plads til.  Som sagt bruger vi rigtig meget brandet MarMar Copenhagen* herhjemme (og wau for en ny kollektion de kommer med. Ny fed farve på min yndlingsjakke uden at røbe for meget!), det samme gør sig gældende for Petit by Sofie Schnoor* som jeg skrev om i går, og så er vi blevet svært glade for brandet The New*. The New laver ret cool tøj til de lidt større børn med fine detaljer, og vi har allerede shoppet en del fra den nye AW18 kollektion som er i butikkerne nu. Både Harald og Gro er fans – det super kvalitet og til at betale samtidig – win win. Knast by Krutter* som Gro er rigtig glad for, kommer også med en virkelig fin SS19 kollektion – mega lækker farvepalette! Jeg kender Birgitta som står bag brandet fra min barndom på landet – det er altså lidt hyggeligt. Ellers var jeg lige forbi Cam Cam som jeg bare knuselsker. Jeg har altid været fan lige siden søde Sara startede det op, og selvom ungerne nu er store, kan jeg ikke lade være med at blive draget af deres univers. Gro skal faktisk have lidt tapet derfra op her i efteråret – nu har det ligget i skabet såååå længe, og så har jeg kastet min kærlighed på et nyt fint skab der stod på messen i går. Wau! Det måtte godt flytte ind! Jeg var også til et fint event med det franske legetøjsbrand Moulin Roty – ret lækre og fine sager. Forelskede mig især i en stor bog til barndomsminder som Gro ville elske. Så fin! 
Studie Feder som jeg har luret lidt på, på Instagram fik jeg også kigget på. Rigtig fin farveskala og lækre tæpper der kommer her i september.

Alt i alt ret lækre farver der kommer til foråret – især den brændte og varme farveskala kommer i brug – med et par pang farver hist og her. Lidt ala det vi ser her i AW18 kollektionerne også faktisk.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Line

  Vil lige tippe om at den kan købes på Ellos også og at der er 40% rabat hvis det er din første bestilling, så heldig var jeg nemlig igår☀️😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Ja, det er nemlig smart, hvis man er ny kunde 🙂 Jeg elsker Ellos! Det var da ærgerligt at du nåede at købe den inden du trykkede på mit link 😉 Hihi.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#pinkonsdag