Bordlampe - hvilken skal jeg vælge?

Hamsterhjul

Ahh, endelig blev det weekend fristes man næsten til at sige, selvom sommerferien kun næsten lige er sluttet. Men hold nu op, hvor er man bare bombet af at være startet sådan rigtig op igen med alt hvad der følger med hverdagens daglige trummerum. Sådan er vi nok flere der har det når hamsterhjulet atter kører rundt i pendulfart og man følger med så godt man kan. Men jeg har også glædet mig til hverdag, som jeg også tidligere har berørt – man skal ligesom bare lige igang ik’?. Ugen her har dog også været lidt anderledes end den plejer, og derfor er jeg nok også ekstra træt og brugt. Ungerne er også trætte efter at skolen startede op igen i mandags – selvom det selvfølgelig også var rart at se deres kammerater igen. Men de skal lige vende sig til at komme tidligt i seng igen, stå tidligt op – og til bare ikke lige at kunne hapse sig en is i fryseren når man trænger og smide sig på trampolinen i haven. ^ Camilla min søde chef, gav kage på kontoret i anledning af min 10 års bryllupsdag i torsdags. Kim var ikke hjemme – så vi fejrede det i stedet

Jeg selv har været på Cahetu kontoret 3 dage denne uge, hvor jeg normalt kun er en enkelt, og fordi det tager så lang tid i transport, når jeg ikke rigtig meget andet de dage. En af dagene tog jeg direkte til min veninde på sygebesøg da hun er blevet opereret så der var jeg først hjemme nær midnat – og så er jeg bare blevet gammel kan jeg mærke 😉 Jeg mangler min søvn, som jeg ikke har fået så meget af, og med trætte børn efter skolestart, madpakker, fritidinteresser og alt det løse – så bliver jeg træt #gammekone. Godt at min søde mor har været her et her et par dage, da Kim selvfølgelig startede op med en tur til Norge med arbejdet – ellers havde det slet ikke kunne hænge sammen <3^ Det obligatoriske første skoledagsbillede. 3. og 5. Klasse nu

I skrivende stund er vi på vej til Lolland til fødselsdag hos min søster, men vi vender allerede snuden hjem igen sidst på dagen, så vi lige har en rolig søndag.

Det trænger vi til. ^ Fine Georginer fra min søde mor

God weekend til jer <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bordlampe - hvilken skal jeg vælge?