Man ved man har migræne når...

Inspiration til overtøj pige

1 Luksus vinterjakke*/ 2 Uundværlig softshell / 3 Lun dunvest / 4 Leo hjemmesko* / 5 Flotteste guldjakke* 6 Fin leopard uldjakke* / 7 Termotøj* / 8 Sko der kan gå i vaskemaskinen / 9 Hue* med kvast / 10 Skønneste termostøvler*  / 11 Sødeste hue* med ører / 12 Skønne vinterstøvler*

Tid til overtøj – efterår- & vinterinspiration

August synger på sidste vers, og om et par dage byder vi september og dermed efteråret velkommen. Selvom jeg hverken er fan af regn eller blæst, så glæder jeg mig faktisk til efteråret i år. Jeg har før skrevet om hvordan vi havde haft den bedste sommer ever, og lidt om hvor mættet jeg var af varmen nu – så det er helt ok at efteråret er på vej. Tror også vores kære klode trænger til lidt køligere vejr. Det er lidt uhyggeligt med de klimaforandringer synes jeg, især når jeg tænker på Harald og Gros fremtid. Men det skal indlægget i dag ikke handle om, jeg får alt for ondt i maven af at tænke på den slags, så tillader mig at lukke den tanke lidt endnu.

Med efterår og vinter følger kulde, regn og slud, hvilket betyder at ungerne skal til at klædes ordenligt på. Ikke at de ikke har været klædt ordenligt på hele sommeren altså – men der skal lidt mere overtøj til vel at mærke 😉 I gamle dage, var I ret så begejstrede for de her indlæg, når jeg fortalte min plan for hvad jeg ville erhverve til Harald og Gro – ved ikke om mine børn er blevet for store til jer læsere, til at I finder det interessant? Men her kommer de i hvertfald, så kan I se om I kan bruge det til noget. I første omgang er det Gro der står for skud.

Et absolut musthave item hjemme hos os, er en softshell jakke. Vi cykler til og fra skole hver dag, og her bruger vi dem ivrigt. De er lune og holder både blæst og regn ude. Hvis det styrter ned, tager vi regnjakker udover skal det lige siges. Vi har i gamle dage været glade for Ticket to Heaven, men de sidste par år har vi brugt Reima, og dem er vi super glade for. I år tror jeg at Gro skal have den lyse på billedet, men måske det er den pink der klikkes hjem, når Gro selv har kigget dem igennem… Men synes denne er ret neutral og fin. Nu vi er ved Reima, så har vi haft disse sko/støvler sidste sæson, og jeg ELSKER dem! Totalt vandtætte og super gode til aktive skolebørn. Ungerne elsker at have dem på, og jeg elsker at de kan gå i vaskemaskinen og blive pæne igen. Win Win. De fås i mange forskellige farver, og jeg ved at Gro vil elske dem på billedet.

Regntøj er selvskrevet når vi bor i Danmark, og de sidste sæsoner har Gro haft fra Ellos, som laver noget super cute som både er af god kvalitet og har en god pris. De har faktisk 25% på tøj lige nu, hvis du mangler.

Når det kommer til vinterjakker har vi været tro mod MarMar Copenhagen* siden de startede på overtøj, og de kommer også med en fin blomstret jakke i år som jeg godt gad have til Gro. Men hun er blevet lidt sart med ting der går op i halsen, og der sidder den lidt for stramt til at hun vil have den. Så i år bliver det noget andet. Fair nok at hun selv siger fra, det er trods alt hende der skal have den på. Jeg ville elske at forkæle hende med en lækker jakke fra Ver de Terre*, som vi også altid har brugt. Luksus overtøj i særklasse – vild med det! Og så er det bare pænt. Rigtig pænt. Derudover vil jeg gerne have en vinterjakke til hende fra Reima, som hun havde sidste år. Vi fik lov til at teste en sidste vinter – og hun knuselskede den!

Huer har vi altid fra Huttelihut* – absolut de pæneste og bedste på markedet i mine øjne, ligesom vi er store fans af termostøvler. Dem kan vi ikke undvære. Vi har haft fra Bisgaard og Aigle, men i år er jeg lidt lun på dem fra Petit by Sofie Schnoor*. Hun har nemlig de almindelige gummistøvler, og de er ret så fine. Så spørgsmålet er bare om det skal være rosa glimmer eller leo. Spændende hvad hun vælger – jeg tror faktisk leo, eftersom hun er helt syg med leopardjakken fra The New*. Så mega fin jo – fås den i voksenstørrelse 😉

Sutsko er et must i skolen, da der ALTID er vådt på gulvet, og apropos leo, så må det næsten være disse* hun skal have i år. God kvalitet og super fine. Sidste år havde Gro de sorte Angulus vinterstøvler* som I ser på collagen, og de var super gode, så dem tænker jeg faktisk at hun skal have igen. Kombineret med et par termostøvler, er de det perfekte match til en våd og kold vinter.

Håber det kunne inspirere lidt 🙂

Hvad med jer, er i så småt igang med at få styr på overtøjet til ungerne?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man ved man har migræne når...