Når indeklimaet pludselig får betydning

Mandagsønsker

1 Blomstret kjole / 2 Hårkur til mit sommerhår / 3 Fin blazer / 4 Sød strik (billig) / 5 Fin kjole  6 Reebok tights / 7 Cool støvler* / 8 Favorit løbesko / 9 Mega fin kop 10 Tørbøste til lårbasserne

Og så blev det hverdag blev der sagt

Først vil jeg lige sige tusind tak for alle de søde beskeder jeg har modtaget efter dette indlæg i går <3

Ja, nu kan vi vel ikke trække den meget længere. Sommerferien altså. Hverdagen banker på, og dagene hvor den ene bare tager den anden, hvor der ikke er forskel på hverdag og weekend, og hvor alting bare er lidt nemmere er snart forbi. Ungerne starter først skole op næste uge, hvorfor her stadig huserer lidt feriestemning herhjemme selvom vi andre har været godt igang et stykke tid nu. Det er svært at komme helt op i gear, når ungerne stadig kan sove længe og være længe oppe. Der skal også hygges lidt ekstra nu det er ferie – og så ryger vi andre jo også i fælden. Man kunne jo godt liiiiige spise endnu en is, eller et enkelt glas hvidvin mere skader vel heller ikke… Ligesom en tur på stranden også er et must når vejret er varmt. (I øvrigt så er det ligesom om, at vejrguderne har lyttet lidt efter siden dette indlæg – synes I ikke?)

Anyway, så banker hverdagen på, og jeg glæder mig egentlig til at der kommer lidt mere struktur igen. Jeg glæder mig til at ungerne kommer i seng til normal tid, så vi selv lige kan nyde roen (og hinanden) inden vi selv kravler til køjs. Jeg glæder mig til at den står på mindre is, og flere grønsager (I know det er en klassiker). Jeg glæder mig til at hjemmet ikke ligner et væltet lokum fordi vi alle løber ind og ud af havedøren konstant og jeg glæder mig helt til at genindfinde hverdagsrytmen hvor jeg satser på at ens dejlige sommerhumør samt opfyldte batteri, kan smitte af på netop dagligdagen, og lære at værdsætte den som den er, og ikke se frem til weekend eller næste ferie. For jeg elsker min hverdag lige som den er – og det skal jeg huske på når efterårsmørket og regnen rammer.

Jeg glæder mig også til at kunne hoppe i lidt mere “normalt” tøj igen, og ikke bare en badedragt med en lang nederdel til, eller løs kjole ud over. Nej rigtigt tøj. Og til støvler. Åh se lige dem her*.

Jeg skal igang med at løbe lidt mere, og min gåmakker og jeg, skal igang med vores powerwalks igen. Jeg har lige 6 kilo jeg mangler, og de skal af inden jul. Derfor får jeg brug for et par nye løbesko, og gerne de her fede Reebok tights. Hvad sker der egentlig for at Reebok er blevet så in igen? Mit hår er desuden helt smadret efter sol og saltvand, så tror det skal have en ordentlig omgang hårkur for at blive normalt igen. Snøft. Jeg overvejer at prøve denne – mon nogle kan anbefale den eller en helt anden?

I øvrigt så overvejer jeg kraftigt, om jeg skal investere i denne termodragt* til mig selv så jeg er klar til efterår – sidste år havde jeg ligeledes en i kikkerten, men slog ikke til og fortrød det lidt. I år tror jeg at det skal være året, hvor jeg ikke fryser når vi er på tur – ungerne har jo altid rigeligt med tøj på… Den er meget fed denne her* synes jeg, enten i army eller helt sort.

Skøn mandag til jer – hvad enten I stadig holder ferie, eller er tilbage på pinden 😉

Pssst! Boozt har 20 % EKSTRA på udsalgsvarer – der er altså pænt meget at spare hvis man er i shoppehumør…

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når indeklimaet pludselig får betydning