90’er motion, nyt børneværelse og pagehår

Mandagsønsker

1 Smuk lampe til spisebordet/ 2 Fine rå støvler / 3 Interessant og lækker bog / 4 Lækreste vinterjakke* / 5 Flot sofabord* 6 Fineste silke skjorte / 7 Puf til sofabordet / 8 Fin og inspirerende bog / 9 Silke sovemaske / 10 Musthave Termodragt / 11 Enkelt og smuk bænk 12 Cool sneakers / 13 Fineste nederdel*

Snart september

Åhhh er det kun mig der kan mærke efteråret komme snigende?

Luften er begyndt at blive kølig, regnen siler ned og blæsten tager til. Det bliver ligeså tidligere mørkt, og pludselig har man lyst til at have ordenligt tøj på kroppen igen, samt til at krybe en anelse i hi under en plaid i sofaen. Det har nu altså også sin charme synes jeg. Især på en våd mandag som denne hvor man er blevet gennemblødt på cykel flere gange, trækker min lune og bløde plaid kan jeg mærke. Og måske en kom the – men måske det lige er at strække den – vi er jo kun i august. Lidt endnu i hvertfald.

Lidt til boligen og lidt til kroppen

Jeg har fundet lidt forskellige mandagsønsker frem til jer. Jeg fik en besked tidligere i dag fra en sød læser, som skrev at hun altid glædede sig til mandag og mine ønsker. Det gjorde mig rigtig glad – altid dejligt når man hører fra jer bag skærmen. Tager altid gerne både imod ris og ros <3

Jeg sukker virkelig stadig efter at skifte vores spisebordslampe ud med denne – synes den er så fin, så den kom altså med på listen igen. Og så er jeg på jagt efter en puf/siddepude til Harald i stuen, når der spises snacks ved sofabordet. Faldt over denne som egentlig ville passe ret godt til vores nye IKEA skab. Mon ikke godt den kunne bruges til det?

Jeg drømmer om en ny vinterjakke i år, og jeg elsker jo Ver de Terre*. Jeg har en jakke fra dem allerede, men synes godt nok at den model på collagen er fin! Åh drømme drømme. Ville også gerne have jakker derfra til ungerne i år – må se om jeg får solgt nok ud 🙂 Forleden da jeg var nede i centret med Gro, faldt jeg over denne bog, og den var ret så lækker. Så den ønsker jeg mig, ligesom denne vi har på arbejdet har stået på ønskelisten længe. Så mange fede bøger for tiden jo.

Det jeg nok mest har brug for fra ugens mandagsønskeliste, er disse sorte sneakers. Kunne faktisk vildt godt bruge et par klassiske mørke sneakers – har temmelig mange pastelfarvede i skabet. Og synes disse er et ret godt bud. Og så overvejer jeg virkelig en termodragt. Har kigget på denne som er lidt billigere end de andre jeg har set, men denne lyserøde termodragter nu også fin.

Jeg er faktisk lidt forelsket i alle tingene på collagen denne uge. Suk. Men drømme kan man altid – det er gratis.

Rigtig dejlig mandag aften til jer <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

  • Maksimov

    Har altid beundret wabi-sabi, synes det giver så naturligt udseende. Beroligne at kigge på.

    WABI-SABI WELCOME er helt sikkert også på ønskelisten herhjemme.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

90’er motion, nyt børneværelse og pagehår