Inspiration til overtøj pige

Weekendmood


Rar weekend lige om hjørnet

Jeg har i dag rejst mig fra sengen i soveværelset hvor jeg desværre har været nødsaget til at opholde mig et par dage grundet en rigtig slem migræne. Øv altså. Det er som om at tiden står stille når man har sådan et anfald. I den forbindelse vil jeg sige tak for alle de (igen) søde beskeder og kommentarer jeg har fået efter dette indlæg. Det er så rart at I er flere derude der ved hvad det vil sige at være ramt af migræne – og kommer med gode råd. Det er meget værdsat <3

Sidste weekend havde vi en meget effektiv weekend, og det kan jeg godt allerede afsløre at denne ikke kommer til at blive hihi. Vi fik lavet om inde på Gros værelse, og hun knuselsker det stadig.  Jeg kom lidt bagud med mit dimseri derinde pga. hovedpinen, men vi forsætter lidt denne weekend og så næste uge hvor jeg håber at komme en dag ind til byen og snuse lidt rundt. I løbet af weekenden skal vi bl.a. male en lille stol i den fine nuance I ser på billedet herover. Det er en lille barnestol jeg havde da jeg selv var lille pige, som Gro nu bruger som sengebord. Gro ville gerne at den skulle matche hendes nye tapet, og det skulle være den gammelrosa farve. Jeg tog i dag et reststykke med ned til farvehandleren, som fandt frem til denne nuance. Et godt tip er at købe en farveprøve, hvis du blot skal male en lille ting. F.eks. et lille møbel som jeg – så er der nok maling i sådan en lille bøtte og den koster blot 39,-. Jeg fik så 25% fordi de havde fødselsdag, så det var ikke den store udskrivning! Nu må vi se hvordan den bliver – jeg var ellers lidt lun på den gule farve. Måske jeg kan finde noget andet at male den farve i?

Min bedre halvdel skal til London (øv at jeg ikke skal med) og så har vi et arrangement i Haralds klasse. Vi skulle have været til familiefødselsdag, men tingene falder sammen desværre – men ellers har vi ikke noget på tapetet denne weekend. Jo jeg skal til bunds i vasketøjet og have gjort rent – kender I det når det er mor der er syg, så sejler hjemmet en lille smule? Suk.

Men nu har jeg en date med en hjemmelavet burger (lavet af mig naturligvis – man har også kun lige rejst sig fra sygesengen…) Og så en lille smule bland selv slik i aften. Åh jeg ville ønske jeg kunne tage mig sammen og få smidt de sidste 6 kilo. Nogle gode råd? Er så frustreret, og kan tilsyneladende ikke lukke munden, og alle mine powerwalks synes ikke at hjælpe mere.

Fik du iøvrigt set ugens mandagsønsker med skønne efterårsfristelser – jeg skal altså lige have klikket et par ting hjem nu lønnen (endelig) har ramt bankkontoen, og det samme gælder et par ting fra denne liste til Gro så hun er efterårsklar <3 Ungerne er trods alt de vigtigste, så må mor vente. Er det en sætning I kender til?

Rigtig skøn weekend til jer kære læsere <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til overtøj pige