Mandagsønsker

Books on my mind

coffee table books1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER / 11 HER 

Smukke og inspirerende coffee table books

Igen i dag skal det handle lidt om bøger. Ikke dem jeg elsker at sidde med fysisk og fordybe mig i, ej heller dem jeg lytter til i ørene – men dem jeg nyder at have liggende rundt omkring i hjemmet, og bladre i for inspiration. Nemlig coffee table books.

Jeg har fundet lidt forskelligt frem da da er ret mange fede lige for tiden, og jeg er lidt vild med dem alle indrømmer jeg gerne. Bøger giver noget personlighed til indretningen, og jeg synes det er lidt smålækkert at lave små stilleben rundt omkring med bøger, lys og andet nips. Nu er tiden også til at vi opholder os markant mere indendøre end vi har gjort hele sommeren – tid til rigtig at efterårshygge.

Jeg indrømmer blankt at jeg gerne køber netop bøger som disse fordi de ser top lækre ud. Forsiderne tiltaler mig, og jeg finder emnet inspirerende. Hvis jeg kun skulle vælge én – og det skal jeg, for har ikke råd til mere resten af måneden, så skulle det nok være enten den pink Mother & Child eller The Queen’s People – begge rummer de mest fantastiske fotografier (har været inde og lure hos forlaget – wau!) og Mother & Child fortæller små historier fra forskellige kendte om det specille forhold der er mellem mor og barn, og man hører hvad det at blive mor, har betydet for dem. Jeg er helt solgt. Jeg eje den bog 😉

Elsker I også lækre coffee table books?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker