Bruneret kobber fra By Lassen

Damn you Knud

Leo støvler HER / Ternet sæt HER / (musthave) Termodragt HER / Blomstret kjole HER* / Leopardprintet kjole HER / Strik HER

Og så skete det lige at Knud kom forbi (hvem er det lige der finder på de navne til stormene i øvrigt) og tog os alle med storm. Haha – var den ikke god. Ej okay jeg finder selv ud – men kunne ikke dy mig 😉

Hold fast hvor det blæser her hvor vi befinder os, og selvom det toppede i aftes, så kommer der altså nogle voldsomme vindstød, som gør at man er ved at flyve af cyklen – eller at vores små træer i haven er ved at lægge sig ned. Det var lige før jeg løb baglæns på min løbetur til formiddag, så kraftig er vinden. Nu er der i hvertfald slet ingen roser tilbage i haven, selvom de lige have fået et comeback efter temperaturen var faldet en del og regnen sat ind.

Uf hvor jeg HADER blæsevejr. Som i virkelig hader. Det er helt absurd så bange jeg er når det blæser, og jeg synes det er voldsomt og uhyggeligt at naturen kan te sig på den måde. Især når det er mørkt, og man ikke kan se hvad der foregår.

Men indrømmer også gerne, at det er liiiidt hyggeligt at sidde indedøre og hygge i sofaen under tæpper, og drikke te i stearinlysets skær (og spise en masse e-numre). Men også kun lidt. Jeg har været nødt til at distrahere mig selv lidt når jeg nu er så bange for blæsten, så har været nødt til at sidde og kigge lidt rundt på nettet. Uf der er altså mange fine nyheder lige for tiden. Jeg faldt lige over de ting på collagen her over samt en masse fine kjoler* som er perfekt til vejret nu. Suk. Se også lige disse cool støvler.

Jeg giver Knud skylden, og fralægger mig alt ansvar for hvad der vil ske med mit dankort denne weekend. Det er vel helt fair? 

I øvrigt så er alle Kastanjerne faldet af træerne – OG kørt over af bilerne. Ingen kastanjedyr eller edderkopper i år. Bare ærgerligt unger.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bruneret kobber fra By Lassen