Mandagsønsker

Favoritbøger i ørene + 30 dages gratis Mofibo

Annonce for Mofibo

Lykken er en lydbog

For nylig skrev jeg et indlæg om bøgernes verden – hvordan jeg både som barn og nu som voksen elskede at “kravle ind i en bog” og glemme alt om tid og sted. Der findes så eventyrlig meget lækkert litteratur, som bare står og venter på at blive læst. Selv er jeg meget trofast mod et par forskellige genrer, og bevæger mig nødigt ud af min comfortzone- det indrømmer jeg gerne.  Jeg er typen som altid slæber tunge bøger og magasiner med på ferie – fordi når jeg er på ferie så har jeg tid til at læse. Jeg vil dog gerne blive bedre til at læse mere i hverdagen – tillade mig selv at lave ingenting. Det er noget som jeg har nævnt tidligere, at øver mig på. At sidde stille er ikke min spidskompetence, og når jeg i forvejen bruger rigtig meget tid på min dertil indrettede til og fra job – føler jeg ikke at jeg skal sidde mere ned når jeg kommer hjem. Men nu er det så heldigt at jeg har fået øjnene op for Mofibo – bøgernes svar på Netflix kan man sige. Hvor smart er det lige, at jeg nu kan sidde på min flade på vej til arbejde, stå og ordne vasketøj, smørre madpakker, luge ukrudt i haven – eller blot have sofaen sat fast på ryggen, alt imens jeg lytter til mine yndlings bøger?! Jeg klapper altså lidt i min små hænder skal jeg sige – og jeg slipper tilmed for at slæbe tunge bøger med i s-toget og på cyklen. Det er skisme da win win.

Gratis gave til dig

Og du kan også få dine yndlingsbøger i ørene. Mofibo har nemlig givet mig lov til at dele min begestring med mine kære læsere, så du kan få 30 dages gratis adgang til Mofibo for 0 kr ved brug af koden LYT30NU lige HER. Tilbuddet gælder nyoprettelser indtil den 1. oktober 2018 og kun for nye brugere på tjenesten. Der er ingen binding – så efter de 30 dage er gået, fortsætter du abonnementet til 129 kr., hvis ikke du opsiger det.

Mine favoritter

Jeg er en sucker for chick lit bøger – vi snakker shopaholic bøgerne af Sophie Kinsella, JoJo Moyes skønne bøger, Bridget Jones dagbog etc. Jeg sluger det råt! Jeg er ikke en krimipige – overhovedet, men jeg elsker biografier tilgengæld og gribende historier. Jeg er netop igang med Den der lever stille af Leonora Christine Skov – den er virkelig virkelig god, og så har jeg også hørt Sødbitter, som også varmt kan anbefales ligesom Kære Zoe Ukhona af Pelle Hvenegård går lige i hjertet. Meget rørende. Og så er jeg ret glad for at Mofibo kommer med forslag til hvad jeg nu skal læse eller lytte til baseret på de bøger jeg allerede har haft i ørene. Så opdager jeg bøger, som jeg måske ikke var faldet over af mig selv.

Mere end 40.000 bøger at vælge i mellem

Det er nemt at bruge Mofibo. Hent blot appen ned, og du har med det samme  ubegrænset adgang til 40.000 forskellige bøger indenfor alle genrer. Det vil sige at der er noget for enhver smag og både til store og små. Mit næste projekt skal være at Harald skal lytte til historier på Mofibo når han skal sove – så kan det være han bedre finder ro, som han har så svært ved lige for tiden. Og det smarte er også at Mofibo har en række super gode funktioner, f.eks sleeptimer.

I øvrigt, kan du også hente dine bøger ned på enten din mobil eller tablet, så du kan bruge dem uden internet – det sker jo at man er steder hvor wifi ikke når hen 😉

Har du prøvet lydbøger? Ellers kan det varmt anbefales – det giver en dejlig ro <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker