Det der med at tjene penge på bloggen

Mandagsønsker

1 Fineste blazer / 2 Fedeste knager* (flere størrelser) / 3 Smuk bordlampe (tilbud) / 4 Fed kommode/sengebord (tilbud) / 5 Fint Salt og pebersæt (tilbud) 6 Skøn bog / 7 Sødeste luffer / 8 Cool jeans / 9 Flot Tæppe/dørmåtte (tilbud) / 10 Fineste sneakers / 11 Rå støvler*/  12 Fin quiltet jakke* / 13 Lækker magasinholder / 14 Smukt blomstret maxiskirt 

Mandagsønsker med rabat

Så blev det mandag endnu engang. Jeg satser på at det bliver en god uge uden migræne, snot og alt for meget regnvejr. Kan I være med på den? Kim lander først ved midnatstid i aften fra London, så jeg tror den står på en Sex & The City film i aften – trænger bare til at flade ud på sofaen. I dag står den nemlig på rengøring og alt muligt andet praktisk som jeg ikke nåede sidste uge, og i går aftes havde begge unger lidt svært ved at falde til ro, så mor er træt. Virkelig træt 😉

Ugens mandagsønsker bærer lidt præg af ting jeg ønsker mig til hjemmet – og da Moodings nu de disse dage har 20-50% på stort set hele shoppen måtte de med på listen her. Gad godt tilføje denne fine og rå lille kommode som sengebord i soveværelset – det ville være så fint til det fine sarte sengetøj fra Aiayu jeg sparer op til. Ligesom denne magasinholder er ret fin. Og så drømmer jeg stadig om denne bænk fra sidste uges mandagsønsker, som nu er med 20%. Den ville passe så fint ind i stuen. Suk.

Et par ting som ikke er med på collagen er denne fine cardigan som minder en lille smule om den underskønne sorbet cardigan jeg ser mange dygtige mennesker strikke på Instagram. Den kunne jeg måske godt overveje at investere i nu jeg ikke selv kan strikke andet end halstørklæder…og denne t-shirt har også en lækker brændt nuance, som ville passe godt til jeans – og lidt sensommer har man vel lov at håbe på. Og så ikke mindst denne ultra fede hoodie – wau den er cool!

Og så vil jeg lige mens jeg har jer, sige tak for jeres kommentarer og mails der er kommet ind oven på indlægget her i går. Dejligt I synes det var brugbart, og ærligt.

Må I få en skøn uge i det fine efterårsvejr!

Kram <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

4 kommentarer

 • Hvor er det bare nogle lækre ting. Er især vild med nummer 4 og 9 🙂
  Hvilken hjemmeside bruger du til at lave collagen på? God aften til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tak – ja alt for mange fine ting 🙂
   Jeg laver det i Photoshop 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih nogle skønne ting, jeg er helt vild med det der salt & pebersæt! Så fint altså:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med at tjene penge på bloggen