Mandagsønsker

Til Maria fra Maria

Når man fortjener lidt selvforkælelse

Kender I det med at man har ønsket sig noget i sååååå lang tid, og så pludselig egentlig har en reel grund til at købe det?

Jeg kan nemlig ikke bare købe lige hvad jeg ønsker mig. Der skal spares op over længere tid, sælges ud og udvælges. Men det har også sin charme synes jeg, og jeg vil til enhver tid vælge at arbejde som jeg gør, fremfor at få flere penge mellem hænderne. Men man ved jo aldrig hvad fremtiden bringer, når ungerne ikke gider mig så meget længere (de store store børn altså), og så kan det være at jeg bliver “rigtig” voksen med et “rigtigt” job. Lige nu elsker jeg mit liv som det er, og føler mig heldig. Meget heldig.

Men jeg har faktisk altid været god til at spare op af de få midler jeg har haft, og været god til at prioritere hvad jeg gerne ville have. Jeg har arbejdet siden jeg måtte (og også lidt før haha) og har en lille krejler gemt i maven takket være min mor, som gør at mange af de ting vi har herhjemme er købt brugt, fundet på genbrugspladsen, loppemarkeder osv. Og så sælger jeg selv ud af de ting vi har herhjemme – når noget skal ind, skal noget gammelt ud. Og jeg vil så gerne væk fra den smid ud politik der huserer rundt omkring, som jeg også før har nævnt, så elsker at gøre gode kup, samt sælge eller give mine egne ting videre til folk der kan bruge det.

Men inden jeg har skamrost mig selv og pudset glorien alt for meget, så er jeg jo også kun et menneske, som elsker lækre ting både til hjemmet, ungerne og jeg selv. Og derfor køber jeg da også nyt – men mine unger svømmer ikke i tøj, ligesom jeg heller ikke selv gør. Lidt men godt, og vil hellere købe noget ordenligt der holder lidt længere. Til mig selv i hvertfald – det er lidt svært med ungerne når de vokser som ukrudt, og når man er omgivet af lækre ting til både boligen og til sig selv på arbejdet, kan det være lidt af en udfordring. Men det er skønt at udvælge lidt lækkert engang i mellem, og så virkelig være glad for det. Anyway, for at komme tilbage til det jeg egentlig ville vise jer. Jeg synes at jeg fortjente en lille gave, efter jeg fik mit kørekort, og jeg har i mange år drømt om sengetøj fra Aiayu til soveværelset. Og nu skulle det være. Jeg har solgt lidt ud på min Instagramshop, og det at Aiayu så har sat prisen ned i mellemtiden, gjorde absolut intet. Så var der råd til et lagen også, så nu gik jeg all in, og fik det med hjem fra arbejdet forleden og har sovet i det i nat. Suk det er sååååå lækkert! Det lækreste sengetøj jeg nogensinde har sovet i – og jeg lyver ikke. Shit det var dejligt. Selv Kim sagde det i morges. Så det er den bedste kørekortsgave jeg kunne have givet mig selv, og som jeg kan have resten af livet.

Jeg har valgt farven Shell, en sart rosa/ferskenfarve – så smuk! Det var svært at vælge mellem de fine farver, men kan mærke at Shell var den helt rigtige herhjem til.

Til Maria fra Maria <3

Find det lækre økologiske sengetøj her hos Cahetu

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker