Sensommer i oktober

Den dag en barndomsdrøm gik i opfyldelse

Inviteret / reklame

Om jeg har lyst til at tømme en Søstrene Grene siger du?!

Mon jeg er den eneste der sukkede langt efter at tømme en legetøjsbutik som barn? Noget man altid KUN så på fjernsyn i den bedste sendetid, og noget som man ikke kunne se uden at blive top begejstret, forundret og panisk på én og samme tid. Og gloser som “hvorfor tager du ikke det der ovre??”, “hvad skal du dog med det?!?” – eller “så skynd dig dog lidt…!” fløj rundt i dagligstuen mens min søster og jeg sad med den vildeste drøm om, at få lov til selv at være den, der med julelys i øjnene gik amok langs hylderne med legetøj, bamser og elektronik.

Og lad os nu lege at den barndomsdrøm pludselig går i opfyldelse – forestil jer hvilken kriller man så får i maven. For mon man tømme verdens største Søstrene Grene på 2,38 minutter? Det var den udfordring jeg med smilet op over til begge ører, takkede ja tak til sidste uge Lad os bare kort slå fast, at jeg blev pænt begejstret, da der en dag tikkede en mail ind fra Søstrene Grene – selve de voksnes legetøjsbutik – om jeg mon havde lyst til at tømme deres nye butik? Øh ja, den dag kan jeg så godt haha.

Og det var ikke bare hvilen som helst butik – næ nej – VERDENS STØRSTE Søstrene Grene! Begejstringen ville ingen ende tage, og jeg klaprede med det samme ja tak på tasteturet og noterede den glædens dag i kalenderen.

600 m2, 2 etager og sved på panden

Og shit hvor var det sjovt! Sammen med 6 andre, fik jeg lov til at snuppe alt det jeg ville på de 600 m2 fordelt over to etager på 2,38 minut – eneste betingelse var at, at jeg skulle kunne bære det. Det var faktisk meget sværere end jeg troede – jeg synes jeg havde tænkt en smule over hvilke ting jeg ønskede mig – altså hvem elsker ikke søstrenes skønne univers – men samtidig kendte jeg jo ikke butikken, og vidste hvad den bød på – og hvor på de 600 m2 det hele befandt sig. Vi fik dog en kort rundvisning i den fantastiske fine butik, men jeg må sige at de 2,38 minutter gik lige så hurtigt som jeg kan spise en mars 😉 Og det er hurtigt skal jeg hilse at sige 😉 Jeg besluttede at snuppe en vogn med hjul og igle igennem underetagen, for derefter let og elefant at springe op af rulletrappen og “tømme” overetagen.

Da jeg var færdig med min runde og trådte kampsvedende med adrenalinen pumpende rundt i kroppen ned af rulletrappen, var det den vildeste følelse. Tænk at have fået lov til at tømme en af mine absolut yndlingsbutikker – wau hvor jeg føler mig heldig!

Herunder nogle af mine fund – I kan stadig se det hele på Instagram i et af mine højdepunkter. Og tak for alle jeres beskeder på Instagram – jeg har svaret jer alle. Alle de viste ting findes netop nu – og der var meget af det i den nye fine butik i Lyngby – så måske en lille udflugt dertil kunne være en idé til jer der gerne ville have fingrene i nogle af mine sager.

Det fine Halloween pynt er jo højaktuelt -Harald er pænt glad for sin flagermusballon skal jeg hilse at sige, og den pynter nu på hans værelse. Jeg havde dog tænkt at vi skulle pynte hoveddøren (u)hyggeligt op i år med det fine pynt jeg fik med hjem – må se om jeg kan få fingrene i en ballon mere vist. 
Den nye smukke og meget store Søstrene Grene butik befinder sig i Lyngby Storcenter, og er så absolut et besøg værd. Den er spækket med varer, fine opstillinger, inspiration, elevator til dem der måtte have brug for det, sanserum og god plads. Virkelig god plads – og så selvfølgelig den skønne rolige musik som er kendetegnet for Søstrene Grene.

Sikke en oplevelse – tak for den <3

Herunder er en lille video fotografen har lavet af mine 2,38 minutter 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sensommer i oktober