Den helt rigtige bordlampe

Fineste julesager og julepynt

1 Sød krans / 2 Fars fede juleferie bil* / 3 Fin flagranke* / 4 Smukt kalenderlys / 5 Fin engel* 6 Smukke julekugler / 7 Musthave Eiffeltårn som julekugle / 8 Nostalgisk tromme / 9 Julesok i velour / 10 Rå julesok* / 11 Fineste tallerken fra det smukke nye julestel / 12 Smuk stjerne / 13 Skøneste pink glimmer  donut til træet / 14 Smukkeste karrusel / 15 Cool juleophæng i keramik / 16 Smuk stor tromme i læder / 17 Julemandens sæk til gaverne (flere farver)

De første julelækkerier – nostalgisk, nytænkende og anderledes julepynt

Med under 2 måneder til jul, kan det vel ikke være for tidligt, at komme igang med planlægningen af årets jul og julepynt? Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste julegris på linien – I plejer i hvert fald at være med lige fra start når jeg snakker om jul.

Derfor får I i dag, de første fine julelækkerier jeg lige er faldet over. Der kommer sikkert MEGET mere jo mere vi nærmer os december, men jeg synes allerede jeg har set nok til at vide hvad jeg ønsker mig for en jul i år. Ikke at den skal afvige meget fra det den plejer – naturlig, enkel, nostalgisk med et par sjove indslag. Først må jeg lige slå et slag for de fine sager vi netop har fået hos Cahetu. Se lige de trommer! Det er nostalgi på højt plan for mig, da min morfar altid havde masser af trommer, og de her er så gennemførte og fine at de MÅ herhjem og bo. De er lavet af læder, og fås i flere størrelser.Som nævnt før – faktisk allerede i august, kommer Kähler med et fantastisk julestel, som jeg er helt forelsket i. Det MÅ jeg bare eje, ligesom det fine kalenderlys er et must!

Jeg drømmer om at kombinere den fine pynt jeg allerede har med disse smukke og ikke særligt dyre julekugler,en sød flagranke* som jeg også husker fra min barndom og disse ret sjove og anderledes ophæng.

Jeg må også lige slå et slag for Ellos’ julekategori. Der er virkelig virkelig fine sager til gode penge, både julesokker i velour, sække til gaver, velourbånd samt papir i smukke nuancer, stjerner og meget mere. Vild med det!

Hvad med jer – er I gået igang med at tænke juletanker allerede?

Julekram fra mig

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

7 kommentarer

 • Gitte H

  Åh, julepynt ❤️ Jeg tror, jeg kommer til at gå lidt juleamok i år – jeg har købt kalenderlys og det første julepynt oh har derudover spist sæsonens første æbleskiver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Åhhh det lyder skønt! Elsker altså også bare jul – og det er med at nyde det mens den er der, lige pludselig er den slut igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære kære Marie-Therese, af hele mit hjerte TAK for de vidunderlige anbefalinger til sighs.dk. Det gør mig simpelthen SÅ glad! Tak! Aller aller Kærligst Kamilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Selvtak – det er jo noget helt fantastisk fint pynt!Bliver svært at vælge <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Marie

  Åh det kribler i mig efter at komme til at gå juleamok. Jeg er det mest jule-glade menneske jeg kender og jeg har glæder mig siden marts måned 😆
  Den uro med stjerner og måne hvor er den fra? Jeg kan ikke finde den

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Dejligt at jeg ikke er den eneste 😉
   Den er fra Walther og Co. men ved ikke hvor den forhandles – billedet er et billede fra dem. Jeg synes bare det var så smukt af de trommer jeg er helt forelsket i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke noget fint julepynt du har fundet 🙂 Elsker den fine julesok i velour og den fine engel!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den helt rigtige bordlampe