Weekendhabit

Mandagsønsker

mandagsønsker1 Fineste lampe / 2 Smuk ørering* / 3 Sød kjole* / 4 Flot frakke / 5 Flot ophæng (tilbud) 6 Lækker eksfolierende håndsæbe / 7 Sød kjole* / 8 Fine handsker* / 9 Cool Moonboots* / 10 Velour julesok / 11 Fed sweatshirt* / 12 Fineste støvkost / 13 Blomstret kjole* (spar 50%) / 14 Smuk maxiskirt*

Skønne mandagsønsker, usundt forhold til snickerskugler og vilde tilbud

Endnu engang blev det mandag – jeg synes denne uge er fløjet afsted! Virkelig. Men hvilken fed uge det var sidste uge – så dejligt. Først en skøn dag på Cahetu kontoret med de lækreste nyheder (Av min pengepung), et fantastisk event I nok snart skal høre mere om samt en masse skridt i benene og nye sunde vaner. Alt i alt en god uge, hvilket er rart, når de næste to bliver lidt travle.

I morgen kommer der første update på #sukkerfrioktober, så det vil jeg ikke skrive så meget om i dag. Jeg må dog tilstå at jeg i kampen for ikke at spise usunde e-numre og andet skidt, har fået et relativt usundt forhold til de snickerskugler jeg laver. Shit de smager altså lækkert – og er et godt alternativ til slik og billig chokolade når kroppen skriger på noget sødt. Jeg giver jer opskriften på dem i morgen – I har fået den en gang før, men i et lidt rodet indlæg, så den kommer lige igen i morgen. Mums.

Jeg må mens jeg har jer, lige slå et slag for dette vilde midseason sale* – for hold nu op der er mange ting på tilbud både til mor og ungerne fra alle de skønne brands. Hvem elsker ikke et godt tilbud? Jeg er selv lidt lun på nogle Angulus stiletter der er sat ned…

Anyway, tilbage til det det skal handle om, nemlig denne uges mandagsønsker!

Denne uge har jeg igen fundet både lidt lækkerier til hjemmet samt lidt mor forkælelse. Utroligt at jeg uge efter uge kan finde lækkerier frem tænker jeg – måske det er en sygdom? 😉

Jeg ved godt at der er længe til jul, men faldt altså lige over denne fine julesok i smuk velour. Faktisk var der ret mange fine julesager som jeg gerne ville klikke hjem – og man kan vel godt bare kigge…Men synes også tit det sker at de gode ting er væk, når vi så når frem til december…

Ellers kunne jeg ikke undgå at falde over over disse handsker* som var ret fine, en flot sort kjole* som jeg drømmer om at kunne hoppe i efter #sukkerfrioktober, varme støvler*, en lækker støvkost til alle de sarte pynteting jeg har stående, en smuk lyserød lampe og ikke mindst lækre blomstrede sager* på tilbud! (og en masse andet…)

Må din mandag blive rar <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Jeg er ret så vild med disse mandagsønsker 🙂 Jeg elsker nr. 3, så fin en kjole.Er også ret pjattet med den julesok:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Dejligt at høre 🙂 Jeg må også eje en julesok!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendhabit