Sukkerfri oktober - er du med?

Mandagsønsker

1 Fin jakke / 2 Tørbørste til lårene / 3 Smuk kjole* / 4 Flot neglelak* / 5 Lækkert cashmere tørklæde6 Fin lampe / 7 Pæn poster* / 8 Cool t-shirt* / 9 Flot flagermusstol / 10 Fineste glimmerstøvler* / 11 Sorte sneakers / 12 Bløde billige bukser*

Oktober, sukkerkold og motivation

Som jeg proklamerede i aftes, så tager jeg en sukkerfri oktober, og hvor er det bare fedt at se at I er SÅ mange der gerne vil være med! Jeg kommer til at lave nogle updates hver uge tænker jeg. Nok om tirsdagen – bare lige et hurtigt brief om hvordan ugen er gået, er jeg faldet i (selvfølgelig er jeg IKKE det), om vægten siger noget osv. Og så lad os stå sammen og komme igennem oktober, og ud på den anden side med en mindre sukkertrang! YAY – er top motiveret, når I også gerne ville være med.

Når det så er sagt, så kan jeg mærke det bliver sygt hårdt! Kl. er nu 13.36, og jeg craver allerede sukker (indsæt abe der holder sig for øjenene emoji). Men jeg har konsumeret en lille skål med mandler, rosiner og tranebær samt lavet en kop te – så må det tage den værste trang. For jeg vil klare det…

Mandagsønsker og lønningsdag

Ugens mandagsønsker falder på 1. oktober, hvilket er meget belejligt da lønnen så småt er tikket ind de fleste steder. Min konto er i hvertfald glad(ere), og jeg drømmer om at forkæle både mig selv og boligen en smule denne måned – sidstnævnte med lidt hjælp fra min kære finansminister herhjemme vel at mærke 😉

Vi kredser lidt om den fine flagermusstol til vores sofahjørne, da den er så let af udseende. Den læsestol vi skal have indkøbt, står nemlig lige et sted hvor der er en del gennemgang, hvorfor den ikke må være for bastant – og jeg synes at denne lyse flagermusestol vil stå godt til IKEA skabet. Min bedre halvdel hælder nok mere til den cognacfarvede eller mørkebrune…Jeg håber vi kommer til enighed og den (eller en anden vi finder) flytter ind  i løbet af oktober.

Jeg har før snakket om at skulle tørbørste lårbasserne, men det er aldrig blevet til noget. Derfor tænker jeg at det passer meget godt ind i mit sukkerfrioktober tema, og tørbørsten her er faktisk også på tilbud, så det er måske ment to be? Ligesom det næsten er et must med et lækkert luksus halstørklæde på denne årstid – og se lige dette vi har fået på arbejdet. SUK – og jakken lander også lige om lidt. Farlig arbejdsplads siger jeg bare 😉

Glimmerstøvlerne er da simpelthen for skønne synes I ikke? – de kan pifte ethvert outfit op tænker jeg, og er perfekte her til de kommende julefrokoster – og disse bløde MEGET billige bukser* må jeg altså prøve. Kender ikke mærket, men er nødt til lige at tjekke det ud. Kunne godt bruge et par bløde sorte bukser – man er vel magelig!

Ja, jeg ønsker mig faktisk alt på billedet – og synes I iøvrigt ikke at plakaten* eller den jeg viste i sidste uges mandagsønsker ville passe fint herhjemme?

Må I få en SKØN start på oktober – glæder mig til at være sukkerfrie med jer <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri oktober - er du med?