Sukkerfri oktober #3

Mandagsønsker

mandagsønsker1 Lækker gylden jakke / 2 Sød halskæde* / 3 Fin t-shirt* / 4 Flot bluse med blonder* (billig) / 5 Smukke blomstrede bukser* 6 Lækker bodylotion / 7 Skøn heldragt / 8 Musthave opbevaring / 9 Sødt lille fad* / 10 Cool træningstop (tilbud) / 11 Fede træningsbukser / 12 Cool jakke / 13 Fine lune støvler / 14 Lækker puf

Forsinkede mandagsønsker

Sorry sorry, jeg ved det – mandagsønsker på en onsdag, det er bare ikke godt nok 😉

MEN jeg har simpelthen ikke kunne nå det grundet en irriterende omgang migræne, så jeg håber I bærer over med mig.

Det er som om at det pludselig for alvor er blevet efterår. Det blæser, er koldt og kl. 19 er det mørkt som var det nat. Jojo, det er de måneder vi går imøde, men findes der så noget bedre end at sidde tørt og lunt i stearinlysetsskær og småshoppe lidt? Nej vel…

Denne uge har jeg (igen) fundet nogle ret fine sager hvis jeg selv skal sige det. Noget fint træningstøj står højt på min ønskeliste, og se bare de cool bukser fra Adidas, den prikkede top som lige nu er på tilbud og så er jeg vild med heldragten, som jeg vil bruge med en sweat over. Den skønne puf har vi en af i forvejen, men ungerne slås om den når der skal hygges ved sofabordet – så ønsker mig en mere. Den passer så fint til vores IKEA skab!

Ellers er jeg lidt lun på nogle gyldne nuancer kan jeg se når jeg kigger på collagen. Det fine fad*, de lune støvler, blomstrede bukser* og t-shirt med guldprintet*, måtte gerne flytte herhjem. Ligesom blusen her* er ret sød. Den koster kun 199,- og fås i mange fine farver. Perfekt til julefrokost tænker jeg?

Der er ret så mange lækre fristelser rundt omkring synes jeg – godt det snart er jul <3

Rigtig dejlig aften til dig.

Kram fra mig

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

  • Kan ikke sige det nok, men elsker disse mandagsønsker 🙂 I denne uge er jeg helt vild med nr. 5 flower power bukserne 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri oktober #3