FALL in love

Sukkerfri oktober #3

Sukkerfri oktober – tredje status

Så er vi over halvvejs i min lille oktober udfordring! Synes godt nok at tiden som sukkerfri er gået temmelig stærkt, og det har slet ikke været så slemt som jeg troede.

Sidste uge skrev jeg jo til jer, at jeg denne uge havde liiiiidt af en udfordring, da vi skulle på efterårsferie meget tæt på grænsen til himmerige. Eller i hvertfald e-numrenes og colaens mekka aka. Tyskland. Men jeg må sige at jeg er TOP stolt af mig selv. Jeg har nemlig INTET slik rørt. Som i absolut INTET. Ikke én bette laber larve, ikke én eneste farverig vingummi og ligeså sød Panda lakrids, og ej heller nogen fuldfed cola.

Hvad siger I så?! Er det ikke godt gået?

Til gengæld har jeg tilladt mig selv at spise noget kvadratisk, praktisk og godt – nemlig en Rittersport. Eller to faktisk. En med mørk chokolade og hele nødder, samt en med marcipan. Dog delte jeg nogle stykker ud til de andre, så har ikke frådet en hel selv 😉 Men det synes jeg var ok. Herhjemme har jeg jo lavet snickerskugler, som jeg har tyllet ned i en lind strøm, og det havde jeg ikke med på ferie, hvorfor jeg købte Rittersport som et alternativ. Ikke den mest sunde chokolade, men jeg synes stadig at det var bedre end at falde i blandselv-slik fælden til 3.95,- pr. 100 gram… Og jeg har holdt mig til Pepsi Max.

Jeg er jo ikke hellig, som jeg også skrev i indlæggene de sidste par uger. For mig handler det om ikke at spise dårlige handle-chokolader på vej hjem fra Rema, romkugler, træstammer, hvide boller etc. Og det går altså over alt forventning. Jeg prøver også at spise lidt sundere nu jeg er igang, men ikke fanatisk så jeg slet ikke kan holde ud at være til. Det handler om en god balance, og den her udfordring, det er altså godt for mig.

Badevægten afslører måske en smule denne uge, da jeg har spist lidt for godt i ferien og drukket et par glas vin og ikke gået nær så mange skridt som jeg plejer. Men jeg har stadig tabt en smule. 1/2 kilo er der røget, hvilket samlet giver 2,6 kilo. Det er jeg rigtig godt tilfreds med, og nu må vi se hvad den sidste tid af oktober gør. Kunne være skønt hvis jeg lige smed 1 kilo mere, så er jeg faktisk ikke så langt fra mit endelige mål, hvilket jo er fantastisk. Så samtidig med at jeg har mere energi, har det bedre og ikke har abstinenser efter sukker konstant, så har jeg også tabt mig. Win Win – jeg er SÅ glad.

Hvad med jer? Hænger I stadig i derude? Nu er der ikke langt igen – you can do it!

Den fjerde og sidste opdatering på #sukkerfrioktober, kommer d. 1. november – så bliver det spændende at se det samlede resultat efter en måned som sukkerfri. Jeg glæder mig til at høre jeres!

Rigtig dejlig uge til jer <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FALL in love