Om at gøre noget godt for sig selv

Gaveinspiration til pigerne

1 Tallerkenrække til bøger HER / 2 Blød badekåbe HER / 3 Bog Anna Banana HER / 4 Leopard rulleskøjter HER / 5 Rullesko HER / 6 Fjällraven rygsæk HER / 7 Sengetøj med kirsebær HER / 8 Opbevaring til farver og tuscher HER* / 9 Blomstret sengetøj HER / 10 Ty Julebamse HER / 11 Kinaskak HER / 12 Fine sneakers HER* / 13 Top Model notesbog HER / 14 Leopard tørklæde HER* / 15 Top Model makeup bog HER 

Gaveidéer til de lidt større piger

Jeg har den sidste tid fået en del henvendelser med spørgsmål til, hvad vi giver både Harald og Gro i julegave, og derfor lovede jeg at komme med lidt inspiration hvis jeg kunne nå det. Det lykkedes og vi starter ud med Gro. Det har altid været lidt svært med gaver, da de begge er vinterbørn. Faktum er jo at Gro allerede har fødselsdag næste uge, så det er dobbelt op på gaver fra hele familien i december – og det er altså lidt svært at finde på så meget faktisk. Og Harald er fra november – så der er nok at se til disse måneder.

Især i den alder ungerne nu er kommet i, er det svært at finde på gaver synes jeg. Ingen af dem leger jo super meget mere. Gro kan selvfølgelig stadig godt lege – hun bliver kun 9 år, men det er ikke legetøj der står på ønskelisten og tiden er bare en anden end da vi selv var børn. Harald leger slet ikke mere – med lehetøj alså, så der skal man altså være kreativ.

Men det er lykkedes mig at finde frem til gaver til både fødselsdag og jul, så her kommer lidt inspiration til pigerne – håber I kan bruge lidt af det 🙂 Gro får rigtig meget af det på collagen fra hele familien faktisk – åh hun bliver glad!

Gro er en rigtig bamsepige, hvorfor hun ønsker sig bamser til den store guldmedalje – selvom hun har en million. Særligt Ty bamser som hvis du har børn sikkert også kender til. De fås netop nu i nogle søde juleudgaver, som hun har kastet sin kærlighed på efter at moster forærede hende en sød julesokbamse som nøglering. Udover bamser er at tegne og skrive hendes store hobby, så hun ønsker sig altid farver osv – i år tænkte jeg at denne fine opbevaring* kunne være genial til skrivebordet. For hun har snart SÅ mange tuscher og farver over det hele…

Ellers er Gros store ønske en mobiltelefon – og hun er da også snart en af de få i klassen der ikke ejer en sådan endnu. Harald fik en mobil da han blev 10 år, og det var egentlig intentionen at det skulle være det samme med Gro. Men der er bare sket meget på de 2 år, og vi synes hun skal have lov til at have en som de andre, og dermed muligheden for at kunne skrive med sine klassekammerater, tage billeder osv. Så vi opfylder faktisk hendes største ønske næste uge – hun bliver så glad <3

En taske fra Fjällraven er åbenbart HITTET lige nu. Men ondemor hver har sagt at den er no go som skoletaske (og jeg brugte iøvrigt 1000,- på en skoletaske i sommerferie(!)) men at hun gerne måtte ønske sig en hun kunne bruge som turtaske/gymnastiktaske osv. Og det gør hun. Desværre ikke den fine farve jeg har sat på collagen – næ nej – damen vil have en BLÅ! Så det får hun ve jeg. Ligesom hun får noget forskeligt Top Model, en ny dyne, lækkert sengetøj – ja lidt ting til værelset i det hele taget. Det er sådan noget man går op i nu, og det er lidt hyggeligt.

Nye rulleskøjter stod også højt på listen, og der får hun dem på collagen – er de ikke cool? Hvis jeres børn også er glade for at læse, så kan vi varmt anbefale serien Anna Banana – den er oplagt til piger på Gros alder og rammer nogle aktuelle problematikker der kan være i en klasse. Vi har læst dem alle undtaget nummer 5 i serien, så den skal hun klart have.

Vi spiller en del i weekenerne herhjemme, det elsker de begge to, og derfor får de også tit spil i gave. Dette Kinaskak er super fint, og ret sjovt at spille. Kender I det?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Christina

  Super gode gave ideer 👌🏽 Jeg har selv en datter på 9 år og der er mange af de samme ønsker på ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tak – godt at høre der er andre der ønsker sig noget af det samme – så kan det ikke være helt hen i vejret 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at gøre noget godt for sig selv