Sjove ting til pakkekalenderen

Lyserød lykke

Mød Balustre – en serie af skulpturelle og dekorative bordlamper

Da jeg var til fremvisning af AW18 kollektionen hos Kähler tilbage i august, forelskede jeg mig hovedkulds i de fine nye lamper som Turi Heisselberg har designet for Kähler. Serien hedder Balustre, og består af håndlavede, unikke og anderledes bordlamper med smukke voluminøse former, tone i tone farver og et råt udtryk. Jeg er vild med dem – særligt den rosa fik mit hjerte til at banke lidt hurtigere, og nu er jeg så heldig at den er flyttet ind herhjemme da Kähler har været så sød at sende den til mig i gave.Jeg har valgt at den fine lyserøde lampe skal stå på mit kontor i stuen, hvor den både kan sprede lidt lys henover de mørke måneder, men også fremstå som et dekorativt indslag, i mit ellers meget minimalistiske hjørne. Jeg elsker lyserød, og jeg synes sagtens at den kan passe ind i indretningen uden at være for tøset hvis I forstår. Der bor jo trods alt en mand også – men nu fik han jo også sin sorte lædersofa – så må en sart rosa bordlampe lige være på sin plads tænker jeg.

En lækker detalje ved lampen i mine øjne er, at selve lampefoden er lavet i rå keramik, og ikke er glat og fin i overfladen. Det giver et lækkert og anderledes udtryk, og sat sammen med skærmen i nøjagtig samme farvetone giver det et virkelig fint og lækkert look som jeg altså faldt pladask for.

Behøver jeg at sige, at jeg er vildt glad for den?! I var flere der var lidt vilde med den da jeg viste den på Instagram i hvertfald – så jeg tænker at Kähler (endnu engang) har ramt rigtigt.

Lamperne fås i flere fine farver og koster fra 799.95 kr – 999.95 kr. og findes lige her

Måske en julegaveidé?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Tina

  Meget smukke lamper, og ja det kunne være en julegave til mig selv:-)
  Rigtig god søndag ønskes:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   De er så fine ja – dejlig søndag aften til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sjove ting til pakkekalenderen