Lyserød lykke

Mandagsønsker

1 Fineste kjole* / 2 Smukke øreringe* / 3 Fed clutch / 4 Ny tote fra Lala Berlin / 5 Pæn billig nederdel* 6 Fineste termokande / 7 Lune luffer / 8 Numse poster / 9 Skinnende bukser* / 10 Sød og billig bluse* / 11 Velour hårbøjle / 12 Prikket nederdel* / 13 Glimmer taske / 14 Sorte stiletter / 15 Fedt vitrineskab* (tilbud) 

Alle de fristelser

En ny uge er i fuld gang, og hvilken travl uge jeg har taget hul på. I weekenden står den på FindersKeepers designermarked i Lokomotivværkstedet i Købehavn med Paia Copenhagen – shit vi glæder os til at hilse på alle jer derude og fortælle om vores skønne lys. Jeg har også en 40 års fødselsdag hos min bedste veninde i sigte, og så har begge mine drenge haft fødselsdag så der har været en del at se til de sidste par dage – sammen med alt det løse bliver det pludselig en del på programmet. Men det hele er jo lutter gode sager, og man kan vel sove når man bliver gammel #ellernoget 😉

Jeg har i hvertfald ugens mandagsønsker klar til jer – endnu engang en dag forsinket, men i går trak jeg helt (online) stikket ud stort set for at fejre min store dreng. Jeg har – synes jeg selv – endnu engang fundet nogle skønne sager frem. Især kjolen* er jeg vild med – har altså en ting med kjoler, ligesom den prikkede nederdel*, Carrie wannabe stiletterne og lufferne med pynt er lidt fine. Jeg drømmer også lidt om en smuk termokande til alt den varme te jeg skal lune mig på over de næste måneder, og denne klassiker er jeg ret så forelsket i.

Har I nogle spændende ting på programmet denne uge? Og er I så småt ved at varme op til 1. december? Jeg sukker stadig efter noget af den fine pynt jeg viste jer her

Dejlig tirsdag aften til jer <3

Psssst! Med koden BLOGGERSDELIGHT20 sparer du 20% på alle overdele – t-shirts, frakker, kjoler, cardigans mv. hos Gina Tricot

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyserød lykke