Sygdom, weekend og en lille ny

Mandagsønsker

1 Lækkert tørklæde / 2 Super sød lyserød kjole / 3 Musthave steamer* / 4 Fin sort kjole med glimmer* / 5 Bæredygtigt julemagasin* 6 Fede solbriller / 7 velourbukser med glimmer / 8 Fin bagebog / 9 Smukke øreringe* / 10 Pæne varme luffer / 11 Lækre læder luffer* / 12 Rå knagerække / 13 New York julebog* / 14 Sorte stiletter* (tilbud) / 15 Fedt net / 16 Fin feminin hue / 17 flot nederdel*

Og så blev det koldt

Andre der også har kunne mærke hvor koldt det pludselig er blevet de sidste par dage?

5 grader sagde den i morges da jeg trak mine tynde strikvanter på og hoppede på cyklen med ungerne – de varmer altså ikke meget når det føles som minusgrader fordi det blæste en hel del heroppe, og da jeg med et helt stivfrossen kom i tanke om hvorfor det er jeg netop elsker sommer så meget. Af samme årsag skal jeg have fundet et par nye vanter – mine elskede luffer er afgik nemlig ved døden sidste år – de har ellers holdt i virkelig mange år nu – 10 tror jeg faktisk, men sidste år kunne de altså ikke mere. Jeg har kig på enten disse, eller disse i læder* – begge ret lækre synes jeg og til en ok pris. De gamle jeg havde var lune luffer i læder med foer og dem var jeg svært glad for, så måske det skal være læder igen? Det lækre halstørklæde, i min åbenbart favoritfarve denne sæson, brun er også ret fint – det kunne jeg godt bruge til at lune mig lidt på, og det ville passe så fint til min nye lækre jakke.

Ellers byder ugens mandagsønsker på lidt forskelligt som altid. Særligt denne uge ønsker jeg mig dog juleudgaven af det bæredygtige livsstilsmagasin fra Sustain Daily*. Kender I dem? Ellers er det bare med at se at komme igang. De laver sådan et fint og lækkert magasin – Sustain Yearly*. Magasinet er din guide til et bæredygtigt liv, og det er spækket med gode guldkorn, lækre opskrifter, anbefalinger og deres bedste guides til at leve bæredygtigt samlet på ét sted. Udover at være virkelig pænt, så er det bæredygtigt produceret og lavet til at give dig inspiration fra nu af og langt ud i fremtiden. Og nu har pigerne altså lavet en juleudgave, og det må jeg have fingrene i! Du kan købe både julemagasinet, de andre magasiner og særlige julepakker lige HER*

En anden ting jeg må fremhæve på ugens collage, er denne pæne og praktiske damper*, til at dampe dit tøj i stedet for at stryge det. Jeg HADER at stryge, og er helt overdrevet dårlig til det 😉 På arbejdet har vi en skide smart hånddamper til at dampe tøjet fint med, og jeg sukker efter en herhjemme! Og når man så kan få en der er så fin som denne* – ja så er den et must!

Slutteligt vil jeg lige tippe om, at der er et ret lækkert udsalg på siden herspar 40% på Ganni, Heartmade mv. mange fine sager tilbage. Især en lækker rød Ganni kjole jeg har sukket efter.

Må I få en dejlig uge <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygdom, weekend og en lille ny