Sukkerfri oktober - endeligt resultat

Sjove ting til pakkekalenderen

Reklame for Coolstuff

Den tid på året endnu engang – tid til pakkekalender

Jeg er i fuld gang med at lave pakke- samt adventskalender til ungerne. Måske er du ikke gået igang endnu, måske du er færdig, eller måske du mangler lidt inspiration? Så er dagens indlæg lige noget for dig.

For engangs skyld er jeg nemlig bare i en anelse god tid, og har gået og samlet en lille (meget lille) smule sammen siden sensommeren. Jeg mangler dog lige at lægge en sidste hånd på dem begge før i får dem at se – jeg har nemlig fået en ny idé i år til hvordan de skal tage sig ud herhjemme, men indholdet er jeg næsten i hus med. Især efter jeg var forbi Coolstuff, hvor fik jeg især lidt sjove ting i hus. Det er jo et samt mekka af sjove, anderledes og finurlige kalender- og adventsgaver – samt julegaver for den sags skyld de har sig! Hvis ungerne havde siddet med på sidelinien, så kunne de have købt sig fattige i alle mulige sjove ting ved jeg. Jeg kender i hverfald nogle der ville synes det var sjov at flyde rundt på et stort Poop emoji badedyr eller lyserød flamingo med fjer i poolen til sommer, et Poop kostume til fastelavn eller stikke i et par fisketøfler –  Coolsuff  har det hele!

Herhjemme skal julekalenderen nemlig være en blanding af både sjove, praktiske, søde, finurlige og brugbare ting. Sådan husker jeg den fra jeg selv var barn, og jeg elsker at se forventningens glæde i både Harald og Gros øjne. Fik jeg sagt at jeg elsker jul?Gro får 24 små gaver hver dag som hun plejer, hvor Harald sidste år gik over til at få 4 lidt større gaver. Og det fungerer helt perfekt herhjemme. Nogle af de ting jeg har købt hos Coolstuff er de cool powerbanks  emojies. De vil ELSKE dem – og de har hver især ønsket sig netop en powerbank til bilture osv når der ses iPad. Så den er både sjov og praktisk. Ellers har jeg købt Instax film til Gros kamera – hun elsker sit kamera og bruger det ivrigt når der er veninder på besøg, en æggeform som former et hårdkogt æg som et hjerte samt en magic 8 ball – den vil Harald synes er ret sjov er jeg sikker på.

Coolstuff har virkelig virkelig mange ting. Der findes julegaver til hele familien. Shop julegaver til børnene HER, kvinderne HER samt mændende HER

Inspiration til pakke- samt adventskalenderen fra Coolstuff

Jeg har fundet lidt sjove ting frem som Coolstuff byder på. Se lige den svupper til toilettet – den ville min søster elske 😉 Og rengøringstøflerne er bare for sjove altså! Du finder alle de viste ting og MEGET lige HER

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri oktober - endeligt resultat